Ingyenes szállítás a 49998Ft-tól
Több mint 36 000 termék
{{ aa_name() }}

Belső világítás

Belső világítás

Itt mindenféle lámpát megtalálhat, melyet beltéren lehet telepíteni, akár nyilvános, akár lakónegyedben. Függőlámpáktól a falfényen keresztül a padló lámpákig. Meghívjuk Önt, hogy ellenőrizze belső világítási termékeinket.

Világítási Tudásközpont - Blog

A világítás mint a belsőépítészetet kiegészítő elem Fabian

A világítás gyakran kiegészíti a belsőépítészetet. Fontos átgondolni a világítást és alaposan megtervezni. Hova fogja tenni az alapvilágítását? Hol szeretnél ma este olvasni? Hol kell elhelyezni a környezeti világítást? A gyakorlati igények kielégítése mellett a világítás segít kifejezni a belső tér kívánt stílusát.

A Dulux 2020-as színe - mentaszürke - tökéletes alap a világítással kapcsolatos kísérletekhez! Borsmenta zöld háttérként

Csakúgy, mint a szobák világítása, a színek is nagy hatással vannak a közérzetünkre - energiát adhatnak, megnyugtathatnak, nosztalgiát ébreszthetnek. A mentaszürke egy friss és nyugtató szín, amely jó hangulatba hozza és megnyugtatja érzékeit, és elég univerzális ahhoz, hogy minden lámpa egyedi hátterévé váljon!

Tervezze meg világítását a Lunares segítségével Design világítás Lunares-szel

Ügyfeleink elvárásainak teljesítése érdekében olyan szolgáltatást kínálunk, amely a világítótestek kiválasztását tartalmazza az ügyfél elvárásainak megfelelően. Lépjen kapcsolatba velünk, írja le az igényeit a lehető legszélesebb körben, mi pedig kiválaszthatjuk a világítást, és különleges kedvezménnyel készítünk ajánlatot.

Belső világítás