Ingyenes szállítás a 54545Ft-tól
Több mint 58 000 termék
{{ aa_name() }}

Csillárok gyerekeknek

A gyerekek az életünk virágai. Ahhoz, hogy ezek a virágok kényelmesen növekedjenek, megfelelő világításra van szükségük. A szakértők egyetértenek abban, hogy a gyermekszobák megfelelő megvilágítása óriási szerepet játszik a gyermek fejlődésének folyamatában. Az elektromos áruk piaca hatalmas, különösen a gyermekszobák csillárai széles körben képviseltetik magukat.

Gyermekszoba csillárok

A világítóeszközök nem csak kiegészítik a szoba általános megjelenését, hanem a szoba bizonyos hangulatát is meghatározzák. Gyermek csillárok és szobai világítás esetén sok követelmény van. Ez elsősorban annak köszönhető, hogy biztonságos környezetet kell biztosítani a gyermek egészségére. A felelősségteljes szülőknek, akik egy gyermekszobának csillárát választják, nemcsak a gyermekek csillárára kell figyelniük, hanem annak anyagára is, amelyből készült, ergonómia, építési biztonság, valamint tanúsítvány megléte vagy hiánya. termékek minősége.

Milyen paramétereket kell teljesíteni a gyermekek csillárai számára?

  • Az anyag minősége. Először is ügyeljünk arra, hogy a gyerekeknek készült csillár készüljön a gyakorlatban. A szakértők nem javasolják vékony üvegből készült csillár megvásárlását, sok kis elemet a gyermekszobában . Ebben a tekintetben a csillárnak biztonságos anyagokból kell készülnie. Például műanyag, fém vagy szövet. Ma különböző ökológiai anyagok jelennek meg. Műanyagok esetében nem szabad szagokat kibocsátani, ha a mennyezetet melegítik. Ilyen például egy vastag üvegből és fémből készült fénycsillár, fehér alapon világos sárga nap. Az ilyen világítás tökéletesen kiegészíti a gyermek szobáját.
  • Világítási módok. A gyermekszoba csillárának képesnek kell lennie a világítási teljesítmény vagy a világítási módok váltására. A gyermeknek nemcsak játék közben, hanem olvasás közben is biztonságos világítással kell rendelkeznie. A szoba belsejét tökéletesen megvilágítja a legmagasabb minőségű anyagokból készült gyermekcsillár, a műanyag és a fém három fényforrással. A kék háttérre festett vidám gyermek motívumok jól illeszkednek a belsőépítészethez.
  • Energia fogyasztás. A gazdaságosabb energiafogyasztással rendelkező csillár modellek alkalmasak. A kisgyermekek számára alkalmas helyiségként a különböző méretű léggömbökkel díszített, gyönyörű, sokszínű csillár. A csillár kialakítása alkalmas mind a fiú, mind a lány számára, és alacsony teljesítménye: 20 W energiamegtakarítást tesz lehetővé.
  • Lágy fény. Nem kívánatos egy csillár használata egy gyermekszobában éles, kontrasztos fényforrásokkal. Jobb a matt izzók vagy a zárt árnyalatok előnyben részesítése. Jó példa erre egy tipikus csillár egy fiú szobájára, amelynek fémből és üvegből készült ezüst helikopter van, amely finom lámpát bocsát ki a lámpaházba. A lány számára a csillár sárga csíkkal és narancssárga-fehér szárnyú sárga méh formájában lesz alkalmas. Mindkét szerelvény megfelel a biztonsági előírásoknak.
  • Épület. A tervezők azt javasolják, hogy a mennyezeti csillárok gyermekszobába kerüljenek. Megbízhatóbb konstrukciójuk van, a gyermek nem ér a kezével, ami minimalizálja a sérülés kockázatát. Figyelmet kell fordítani az elektromos vezetékek szigetelésének minőségére is. A lámpatesteknek erősnek kell lenniük, hogy kiküszöböljék a csillár törését.
  • Tervezés. A gyermekcsillárnak fel kell hívnia a gyermeket. A gyermek ízlése alapján döntéseket kell hoznia. A labdarúgást kedvelő fiú örömmel fogadja a festett labdarúgók csillárát, a labdát, a kék hátteret és a színes jelmezeket a gyermekszobák nagyszerű díszítése lesz. Azonban a lány boldog lesz, ha egy csillár állatfigurákkal, mint például egy zebra, egy zsiráf, egy delfin jelenik meg a szobájában.
  • Természetesen a gyermekszobában található csillár nemcsak fényforrás. Ez egy belső elem, amelyet harmonikusan kell kombinálni a szoba általános koncepciójával és elrendezésével. A gyermekek csillárának megvásárlásakor nem lehet az alacsony ár elvét vezérelni. Jobb, ha olyan terméket vásárol egy jó hírű gyártótól, aki bizonyossággal vásárol egy kiváló minőségű csillárt a szükséges garanciával és tanúsítvánnyal.

Gyermek csillárok lányoknak

A kis hercegnők gyakran kedvelik a finom hangokat: pasztell, rózsaszín, világoskék, világos zöld. Ezek fényes, gazdag színekkel rendelkező lámpatestek lehetnek. A gyermekek csillárának megjelenésével és stílusával kapcsolatban ügyeljen arra, hogy mit szeret a gyermeke. A lány számára a kedvenc rajzfilmfigurákkal, a pillangók, a méhek és a virágok formájú fogantyúval párosítható csillár. A színes léggömbökre emlékeztető csillárok, mennyezeti lámpák valószínűleg szokatlan formájuk és színeik miatt fogják őket szívesen látni.

Gyermek csillárok fiúk számára

A fiúk csillárai is megjeleníthetők a mesebeli gyerekek kedvenc karaktereiből. Ezek lehetnek rajzfilmfigurák, vicces állatok, különböző autók, motorkerékpárok és helikopterek. A fiúk csillárai között a fő különbség a telítettebb színek, valamint a kialakított anyag és anyag. A fiúk úgy is tetszenek, mint a csillárok, melyeket fából készült keretek alakítanak ki műanyag elemekkel. A fiúk számára, akiket érdeklődnek a technológia vagy a tér, a repülőgépek vagy a repülő csészealj formájú fém csillárok elégedettséget okoznak.

Világítási Tudásközpont - Blog

Hogyan világítsuk meg a gyermekszobát Children lamps

Míg a ház és az egyes helyiségek megvilágítása nem okoz sok gondot, a közmondásos „lépcsők” elkezdődhetnek a gyermekünk szobájához megfelelő fény kiválasztásakor, ahol különös szerepet játszik. A gyermekeknek szánt lámpák kategóriában a lámpatestek összes legérdekesebb modelljét összpontosítjuk, amelyeket kifejezetten gyermekeink számára terveztünk.

Csillárok gyerekeknek