Ingyenes szállítás a 54545Ft-tól
Több mint 57 000 termék
{{ aa_name() }}

Kültéri álló lámpák

Kültéri álló lámpák

Kültéri álló lámpák

Van egy szép, hátsó kert, de nem tudja, hogyan kell megvilágítani? Ideális esetben a ház előtt elhelyezett álló lámpák ideális megoldás lehetnek. Külső világítást kell használni a garázs bejáratánál vagy a tornácon, az ingatlan körül a kerítés előtt. Áruházunk kínálatában olyan eszközök közül választhat, mint például kerti lámpák, álló kültéri lámpák, vagy különleges magasságban (láb). Az elvárásoknak és a külső térnek megfelelő világítás lehetővé teszi, hogy kiemelje a kertben növekvő növények szépségét vagy a ház bejáratát.

Mit érdemes tudni a külső álló lámpákról?

Külső álló lámpa megvásárlása előtt figyelembe kell venni a berendezés erősségét és ellenállását a változó időjárási viszonyok között. A kültéri világítást magas IP-besorolású objektívvel kell felszerelni. Az érték határozza meg az eszköz külső tényezőkkel szembeni ellenállását, beleértve a port, a vizet és a csapadékot, valamint a hatásokat, például kavics vagy jégeső által. Optimális külső IP41-es külső lámpák optimálisak. Például az IP44 készülékek ellenállnak az idegen tárgyaknak, amelyek átmérője 1,00 mm és nagyobb, valamint csapadék és vízcseppek. Érdemes figyelmet fordítani a külső kerti lámpa anyagára is. A rozsdamentes acélból készült kerti világítóoszlop ellenáll az esőnek és a hőmérsékleti ugrásoknak. A LED-es izzónak köszönhetően a készülék hatékony, és megtakarítja az áramot és a berendezés használatával kapcsolatos költségeket.

Milyen világítás és hol van a legjobban?

A műútban vagy a kertben eredetileg egy ólomüveges kerti lámpa kerül bemutatásra. Az eszközök általában állítható magassággal rendelkeznek, amely a tér vagy az aktuális igényekhez igazítható. A kerti lámpák több helyet fognak megvilágítani. Érdemes őket nagy kertekben, nagy és buja növényzetben használni. Ideális megoldás a közepes méretű felületekre, egy álló lámpával, egy labdával. A világító elem különböző magasságú platformokra van állítva. A Lunares üzlet 70, 100 vagy akár 150 cm magas poszton álló könnyű golyókat kínál. Érdekes javaslat a modern, stílusos Suma Leo 3 kerti lámpa is. Az eszköz egyedi megjelenésű, és egyedi díszítéssé válhat, mert kizárólag rendelésre készül. Ha gondoskodik a diszkrét kültéri világításról, amely nem fogja felülírni a kert előnyeit, és nem zavarja az egész ingatlan megjelenését - a Suma álló lámpa kerti lámpa megfelel a fenti elvárásoknak. A modern stílusú és egyszerű cső alakú készülék nem lesz a vendégek szemében. Ez azonban segít megvilágítani a közvetlen környezetet. Egy külső kerti lámpa könnyen illeszkedik a növényzetbe vagy a kerti berendezések közé. A Linea Led világítóoszlop kívül is lesz különálló fényforrás. A kerti lámpa egyszerű és modern formája azonban dekoratív elemként használható.

Világítási Tudásközpont - Blog

Kerti világítás - elrendezések és tanácsok Garden

Milyen lámpákat válasszon a kert számára? Drága az üzemeltetés? Hogyan tervezzük meg a vásárlást? Részletesen elmondjuk a kerti világítóeszközöket. Javasoljuk, hogyan használhatja fel őket a ragyogás örömére!

Kültéri álló lámpák