Ingyenes szállítás a 54545Ft-tól
Több mint 58 000 termék
{{ aa_name() }}

Süllyesztett fali lámpák

A falra szerelhető lámpák esztétikus külső és belső világítást biztosítanak. A készülékházak homlokzatokban, lépcsőkben és járdákban vannak elrejtve, csak a formás elülső részek láthatóak.

Az ilyen LED lámpák a modern kültéri világítás trendjei. Ez a világítási kategória magas energiahatékonysággal rendelkezik, a hagyományos lámpákhoz képest az energia megtakarítása 50-90% -ot tesz ki. Ezen túlmenően, a LED süllyesztett lámpák zökkenőmentesen működnek több mint 50 000 órán keresztül. A garantált élettartam alatt a LED-elemeket nem kell cserélni, ami kiküszöböli a szétszerelés és a berendezés későbbi telepítésének költségeit.

Modern LED süllyesztett lámpák beltéri és kültéri használatra

A rozsdamentes acélból és a matt üvegből készült LED süllyesztett lámpák magas szintű IP65 védelmet nyújtanak. Az ilyen védelem nagy szilárdságot és ellenállást biztosít a pornak, a páratartalomnak és a nehéz időjárási viszonyoknak. A lámpák az iparban használhatók, mert ellenállnak a klór, a só és a rozsda ellen is. A falra szerelhető lámpák 4 LED-es, 0,3 wattos teljesítményűek, 3000K színhőmérsékletgel. Az ilyen típusú világításhoz hagyományos transzformátorra van szükség. A lámpákat úgy tervezték, hogy a falra szereljenek, valamint lépcsőket, járdákat, járdákat.

Külső süllyesztett lámpák (24V-os LED-modul beszereléséhez)

A falra vagy a talajba süllyesztett ilyen típusú külső lámpáknak két kábelbevezetése van. Az ezüst négyzet alakú lámpa rozsdamentes acélból és átlátszó edzett üvegből készül. Vízszintes szubsztrátumba való beépítés esetén 20 cm-es vízelvezető rétegre van szükség. Az IP67 magas fokú védelme biztosítja a por, víz és nedvesség közvetlen hatásának ellenállását. Lehetőség van a lámpát a földön kis forgalommal felszerelni.

A falba süllyesztett modernista lámpa az épület megvilágítására szolgál. Négyszögletes forma, LED-technológia és olyan anyagok használata, mint a rozsdamentes acél, az alumínium, a polikarbonát gazdaságos és hatékony világítást biztosít. A lámpa meleg színe és magas védettsége IP54 a por, a nedvesség és a víz ellen. A lámpatest kiváló tömítettsége lehetővé teszi a házak, irodaházak, üzletek stb.

A boltokban a falra szerelhető, széles, téglalap alakú, négyzet alakú házak és a különböző világítási paraméterek széles skálája található. A gyártók garantálják ezen lámpák megbízhatóságát és hosszú élettartamát a teljesítmény jelentős csökkenése nélkül.

Külső falra szerelt lámpák felhasználási területei

A falba süllyesztett lámpákkal rendelkező világítóberendezések magas funkcionális tulajdonságokkal és stílusos kialakítással rendelkeznek. A beépített kültéri lámpák díszítik a bevásárló- és üzleti központok, szállodák és éttermek, lakások és magánlakások építészeti megjelenését. A megnövelt ütésállósággal és a hő- és nedvesség elleni védelemmel ellátott falra szerelhető eszközök rendszeresen működnek ipari és raktárépületekben, nyitott sportlétesítményekben, parkolóban és benzinkutakban. A falba beépített lámpák elegáns és dekoratív világítást biztosítanak magán- és kereskedelmi épületekben.

Világítási Tudásközpont - Blog

Kerti világítás - elrendezések és tanácsok Garden

Milyen lámpákat válasszon a kert számára? Drága az üzemeltetés? Hogyan tervezzük meg a vásárlást? Részletesen elmondjuk a kerti világítóeszközöket. Javasoljuk, hogyan használhatja fel őket a ragyogás örömére!

Süllyesztett fali lámpák