Ingyenes szállítás a 54545Ft-tól
Több mint 57 000 termék
{{ aa_name() }}

Kerti világítás - elrendezések és tanácsok

Milyen lámpákat válasszon a kert számára? Drága az üzemeltetés? Hogyan tervezzük meg a vásárlást? Részletesen elmondjuk a kerti világítóeszközöket. Javasoljuk, hogyan használhatja fel őket a ragyogás örömére!

Világítási lehetőségek

Egyre több lehetőség nyílik kertek és ingatlanok megvilágítására a piacon. Dekorációként választhat klasszikus, egyszerű eszközök vagy eredeti felszerelések között. Vannak különböző módon táplált lámpák: napenergia - a napenergia hatására izzó - és elektromos, amelyeket működésükhöz kábelezni kell, és áramforráshoz kell csatlakoztatni.

Garden

Világos szín

Érdemes figyelni a világítóberendezésekben használt izzók által kibocsátott fény színére. Választhat: hő, hideg vagy RGB LED. A legérdekesebbek a LED izzók , amelyekben bármilyen színű fényt beállíthatunk. Ennek köszönhetően a világítást különleges alkalmakhoz igazítjuk, például a kertben való részvételhez, grillpartikhoz vagy kertészkedéshez. A LED-izzók használata lehetővé teszi a színekkel való játékot - minden lámpa egyformán ragyoghat, vagy megváltoztathatja a szivárvány színét! RGB izzó

Kerti labdák

Az eredeti kerti golyók használatának köszönhetően kertje mesének fog kinézni! Vannak olyan elektromos golyók a piacon , amelyeknek áramellátásra van szükségük a működéshez, és napgömbök , amelyek a napenergia miatt ragyognak. A lámpák a földre előzetesen előkészített, stabil alapban szerelhetők fel. Egy másik lehetőség az emelvényre helyezett golyó, például egy 50 cm magas csőre. Ezenkívül számos méret közül választhat a tökéletes lámpák közül: 20, 25, 30, 40 és 50 cm átmérőjű.

Úszó fények

A napelemes lámpák , ellentétben az elektromos meghajtású lámpákkal, a víz felszínén is használhatók. A tápkábelek és a rövidzárlatok elöntésének veszélye nincs. A napelemes lámpa elhelyezhető például egy kerti tóban, vagy vonzó medencefelület-világításként használható.

Napelemes lámpa

Lámpa a kertben

Érdekes javaslat lehet a kerti lámpa . Elektromossággal működik, néhány páfrányfénnyel, kiemelkedik a kert és egyéb világító berendezések számára. A lámpa magassága állítható, más stílusú világítási beállításokkal is rendelkezik, például szék. A készülék beállítható például a belső tér közepére, mint központi dekoráció, vagy a kerítéshez. A világítótorony érdekesnek tűnik egy duettben, amelynek fa, romantikus padja van.

LED lámpa Párizs

A pavilonba ..

Ha van pavilon vagy terasz - használjon füzéreket a világításhoz! Nemcsak a kertet könnyítik meg, hanem eredeti díszítőelemként is működnek. A füzérek rugalmas kábellel, mindkét végén horgokkal és szilikon védelemmel rendelkeznek. Ennek köszönhetően felfüggesztésük nem lesz problémás. A füzéreket beltérben vagy a kertben tartott rendezvények idején is fel lehet használni. Az esküvő alatt a dekor elemeként is működnek.Girland

Talán érdekli ezeket a termékeket?

Kerti Light Strings, LED kültéri fali lámpák, Powered kerti golyók, Solar Garden Balls, Kerti dekorációs golyók, Szabadtéri napfény, Kültéri állófények, Kültéri függő lámpák, Kültéri pólusfények, Földi bemeneti lámpák, Kültéri megvilágító lámpák, Kültéri falra szerelt lámpák, Medence világítás, Külső mennyezet, Halogén projektorok, Led projektorok, Rozsdamentes acél postai fények, LED-es világítás, Kültéri álló LED lámpák,

Oszd meg ezt az oldalt