Ingyenes szállítás a 54545Ft-tól
Több mint 58 000 termék
{{ aa_name() }}

Solar Garden Balls

A kerti világítás nagyon fontos eleme az otthoni tér megrendezésének. Nemcsak a kertünk legszebb helyeit hangsúlyozza, hanem az éjszaka jobb láthatóságát is biztosítja, és egyedülálló hangulatot teremt. Egyre gyakrabban, a hagyományos villamos energiák helyett a napelemes lámpák változatait választjuk. A viszonylag alacsony áruk és ökológiai megfontolások, a választások sokasága miatt, gyakrabban választják őket. Miért érdemes napelemes kerti golyókat választani?

Hogyan működik ez a lámpa?

A napelemek segítségével csökkentheti a villamosenergia-fogyasztást a napenergia, azaz a napenergia használatával. Ezt az energiát napelemek gyűjtik, amelyeket ezután a lámpánk elektromos áramává alakítanak át. Az energiát nikkel-kadmium akkumulátorokba gyűjtik, majd naplemente után használják fel.

A napenergia villamos energiává konvertálásának legfontosabb átalakítója a napelemes kerámia golyókkal felszerelt fotovoltaikus cellák. Ez a lámpa napközben tölti a napfényt, majd sötétben világít. A napelemek legfeljebb 20 évig tartanak, úgyhogy úgy döntöttek, hogy megvásárolják a napelemes lámpát, nyugodtak lehetünk a díszítésünk vitalitásában.

A LED izzók használata

A napelemes kerti golyókat alacsony energiafogyasztású LED lámpákkal szerelték fel. Ezek sokkal tartósabbak és sokkal alacsonyabb energiaforrásokra van szükségük, mint a hagyományos izzók. Finom és diffúz fényt adnak, melynek színe bármikor megváltoztatható, és 7 különböző színünk van. A következő színek sebessége és a lámpa fényereje szintén változó.

A napelemes lámpákat gyakran két, körülbelül 1800mAh kapacitású akkumulátorral látják el, amelyek nyáron világítást biztosítanak egész éjszaka.

Megállapodás szabadsága

A napelemes lámpák teljesen mobilak, ami azt jelenti, hogy ötletünktől függően kényelmesen beállíthatjuk, de a napfény mennyiségére is figyelemmel. A lámpa helyének kiválasztásakor emlékeznünk kell arra, hogy megfelelően működik, ha napenergia töltik. Ezért a lámpa árnyékolt helyen, alacsony napsugárzással történő beállítása hatékonyan csökkenti a működési időt. Érdemes a napsütéses kerti golyókat legalább 1,5 méter távolságra elhelyezni, hogy elkerülje a fények villogását.

Bár a napelemek kevesebb fényt adnak, mint a hagyományos elektromos lámpák, ideálisak a növények vagy az építészeti elemek finom megvilágításához. Ha gondoskodunk a lámpa hosszú élettartamáról, válasszon egyet, amely ellenáll a mechanikai sérüléseknek, a páratartalomnak és a hőmérsékletváltozásoknak.

A napelemes lámpák a talajba ágyazott tüskével vannak felszerelve, hogy biztosítsák a stabilitást és a mobilitást abban az esetben, ha a beállítást megváltoztatják. A gyönyörű és ápolt kerti növények között nem kell kitermelni. Ha nagy fényforrásról gondoskodunk, amely tisztaságot biztosít a kertben, valamint ideálisan alkalmas a teraszra vagy az erkélyre, erre napelemes kerti golyókat készítenek.

További információ a kerti golyók kategóriában .

Világítási Tudásközpont - Blog

Kerti világítás - elrendezések és tanácsok Garden

Milyen lámpákat válasszon a kert számára? Drága az üzemeltetés? Hogyan tervezzük meg a vásárlást? Részletesen elmondjuk a kerti világítóeszközöket. Javasoljuk, hogyan használhatja fel őket a ragyogás örömére!

Lehetséges problémák a kerti golyók telepítése során Kerti labdák halmaza

A könnyű gömbök fantasztikus díszek, amelyek kertjét mesévé varázsolják. A piacon rendelkezésre állnak napkollektoros és hagyományos golyók, amelyek csatlakoznak az elektromos áramhoz való hozzáférést biztosító kábelhez. Bár az ilyen kerti világítás eredeti és egyre népszerűbb, összeszerelése nehéz lehet. Bemutatjuk azokat a lehetséges problémákat, amelyek az ilyen típusú lámpák telepítése során felmerülhetnek.

Napgömbök - vélemények és tanácsok Kék napelemes lámpa

A napgömbök hatékonyan világítják meg a kertet nappal és éjszaka is? Cserélhetek bennük izzókat? Bemutatjuk Önnek a napgömbök használatával kapcsolatos információkat. Azt is tanácsoljuk, hogyan válasszuk ki a megfelelő világítást, hogy hosszú ideig élvezhessük az erős fényt!

Solar Garden Balls