Ingyenes szállítás a 54545Ft-tól
Több mint 57 000 termék
{{ aa_name() }}

Halogén projektorok

Halogén projektorok

A halogén projektorok a kívánt térbeli szögbe fókuszálják a fényt, hosszú távú eszközök. A halogén projektorok olyan fényforrások, amelyek napfény közelében kiváló színvisszaadással rendelkeznek.

Halogén projektorok - alapvető jellemzők

Halogénlámpával rendelkező projektorokban a fényáram 16-20 lm / W, az élettartam 2000 óra. A halogén projektorok izzója kvarcüvegből készült, lehetővé teszi a kisebb méretű lámpák előállítását, magas hőmérsékletnek ellenállnak. Ezekkel a kivetítőkkel irányított vagy puha, diffúz, árnyék nélküli világítás érhető el. Kreatív elemnek nevezhetjük a kültéri világítási megoldások tervezésében. A halogén projektorokat általában háromfázisú világítósínben használják, ami lehetővé teszi nagyon összetett világítási rendszerek létrehozását. Szükség esetén a készülék falakra vagy mennyezetre is felszerelhető.

Mit csinálnak a halogén projektorok?

A leggyakrabban nagy hirdetőtáblák megvilágítására, az épületek falainak megvilágítására és a hidak dekoratív megvilágítására használják. A halogén megvilágítás egyes típusai ideálisak olyan helyiségekben, ahol a páratartalom és a por meghaladta a mennyiséget. A készülék védelmi szintje magas IP44, ezért a belső por teljesen kizárt.

A halogén projektorok két fényforrással rendelkezhetnek, amelyek tökéletesen megvilágítják a garázs bejáratát és maga a garázs. A dupla halogén lámpáknak köszönhetően egyszerre használhatók a terasz és a kert megvilágítására is. Az egyik eszköz képes két terület egyidejű megvilágítására egy további kivetítő nélkül.

A 180 ° -os mozgásérzékelő 10 m-es hatótávolsággal rendelkezik, melynek köszönhetően praktikus és ergonómikus megoldás. Az R7s izzó használata pozitívan befolyásolja az energiafogyasztás és az alacsonyabb számlák csökkenését. A kettős fényforrással és mozgásérzékelővel ellátott halogén projektor egy riasztórendszer használatának támogatása.

A halogén projektorok előnyei

Először is, alacsony költségük van, meleg és világos fényt adnak. Ezek az előnyök lehetővé teszik azok használatát olyan területeken, ahol szükséges a szükséges fényerő, ahol nagy színvisszaadásra van szükség, például vásárokon, vásárokon stb. lehetővé teszi bármilyen, még nagyon összetett világítási feladat elérését is.

A halogén projektorok építése védőszemüveget tartalmaz, amely megvédi a lámpát az esetleges károktól. Az alkalmazás lehetőségei nem korlátozódnak az éghajlati viszonyokra. Az érzékelővel ellátott kivetítő gazdaságos energiafogyasztást biztosít, mivel a világítás csak a figyelemre méltó mozgások rögzítésekor kapcsol be. Van egy halogén kivetítő, amely nyárral könnyen elhelyezhető a földön, és megvilágítja a kertben található sikátorokat, hozzáférést biztosít a garázshoz és minden olyan helyhez, amely ilyen típusú világítást igényel.

Világítási Tudásközpont - Blog

Hány lumen keletkezik egy 500 W-os halogén izzóban? Halogén dekoratív izzó eco 12,5 cm 28 W

500 wattos halogén izzók vagy munkalámpák vásárlása vagy cseréje előtt a fényáramuk az egyik fontos szempont, amelyet figyelembe kell venni. A fény ugyanis szorosan összefügg a halogén izzók fényerejével. Általánosságban elmondható, hogy az azonos típusú lámpák teljesítménye a fénnyel együtt növekszik, ezáltal annak fényereje is.

Ez a cikk ismeretekkel szolgál a halogénlámpák 500 W-os fényáramáról.

Kerti világítás - elrendezések és tanácsok Garden

Milyen lámpákat válasszon a kert számára? Drága az üzemeltetés? Hogyan tervezzük meg a vásárlást? Részletesen elmondjuk a kerti világítóeszközöket. Javasoljuk, hogyan használhatja fel őket a ragyogás örömére!