Ingyenes szállítás a 66 000 Ft-tól
Több mint 64 000 termék
Kosár:
{{ basket.value_before_discount | currency }} ({{basket.quantity}}) (üres)
Kosár:
{{ basket.value_before_discount | currency }} ({{basket.quantity}}) (üres)
{{ aa_name() }}

Játékasztalok

Asztal egy játékos számára, vagy hogyan lehet előnyhöz jutni a játékban?

Egy olyan helyzetben, amikor elmerülünk a játékban a virtuális világban, bármilyen kényelem megdöntheti a dagályt. Ezért úgy döntöttünk, hogy eleget teszünk a számítógépes játékok minden szerelmesének elvárásainak, bemutatva kínálatunkban a játékos asztalok modern verzióit a játékos számára, amelyek megfelelnek a globális piac legmagasabb követelményeinek. Pontosan melyek a fent említett termékek a weboldalunkon? Az alábbiakban a megfelelő játékstílus jellemzőiről adunk tájékoztatást.

Játék sarokasztalok - innovatív technológia?

A játékasztal tervezésekor tevékenységünk prioritása az volt, hogy szakítsunk az elavult bútormegoldásokkal, amelyeket évek óta sokszorosítanak a különböző alkotók. Ennek a megoldásnak köszönhetően sikerült átlagon felüli tartósságú termékeket létrehozni, ami a sima bevonatú felsőrésznek vagy a Carbon Flex-nek köszönhető. Ezenkívül egy nagy számítógépes játékasztal lehetővé teszi olyan elemek beállítását, mint a monitor, egér, párna vagy pohár melegítő itallal. Alkalmazkodik a kényelemre és kényelemre összpontosító ügyfelek igényeihez. Ez egy modern állvány a játékosok számára és így tovább. A bemutatott termék egy szobamodell, különböző színekben. Az asztallap szélessége a meglévő elrendezéshez igazítható.

Milyen funkciói vannak az állítható magasságú játékasztalnak?

Mind a sarki játékasztal, mind a fiókos játékasztalok és a kínálatunkban kapható összes többi típus a multifunkcionális felhasználásuk figyelembevételével készült. Ez a megközelítés lehetővé tette termékeink gazdagítását, beleértve a o tartozékok, például: kábelbemenetek, fejhallgató -tartó vagy játékcsésze. A fehér vagy más, érdekes színű játékasztal az egyik legfontosabb tárolóelem a szobában, különösen azok számára, akik szeretik a virtuális játékokat. Ezért azt javasoljuk a játékosoknak, hogy válasszanak bútorokat a megfelelő termékkialakítással, a felhasználó személyes preferenciáihoz igazítva. További előny a vonzó ár és a modern szín.

Játékasztalok - megelőzés a gerinc és a nyak számára?

A számítógép képernyője előtt eltöltött órák különösen a gerincünk és a nyakunk számára érezhetők. Olyan megoldást kerestünk, amellyel kényelmesen ülhet a pultnál, és elfelejtheti a fájdalmat. Úgy döntöttünk, hogy megfelelő alakú játékasztalokat gyártunk, amelyeket állítható lábakkal talál, hogy a játékos háta érintetlen maradjon. Az állvány kényelme drámaian megváltozik. A legjobb eredményt nyújtó megoldás az íróasztal és a játékszék használata, amely jobban illeszkedik a felhasználóhoz. Az íróasztal összes funkciójához való hozzáférés lehetősége is javulni fog. A bútorok kiválasztásával igényeihez igazíthatja, és lehetősége van arra, hogy jobban vigyázzon egészségére.

Javasoljuk, hogy vegye igénybe üzletünk szolgáltatásait. Minden információ megtalálható az egyes asztali modellek terméklapjain, például magasságállítás, ár, termék szélessége. Kínálunk berendezéseket a játékteremhez, és sok más javaslatot kínálunk otthonra és kertre.

Világítási Tudásközpont - Blog

Hogyan befolyásolja az egészségét az ülésválasztás? Huzaro fotelek nő, akinek fáj a háta

A modern munkahelyek szerves részét képezik az ergonómikus székek, amelyeket úgy terveztek, hogy kifejezetten úgy tervezték, hogy a felhasználóknak maximális kényelmet és támogatást nyújtsanak, amikor hosszú ideig tartó ülés. E cikk célja, hogy megismertesse az olvasót az ergonomikus székek lényegével, és bemutassa a azokat a tulajdonságokat, amelyek rendkívül hatékony eszközzé teszik őket a munkakörülmények a gerinc egészségének és az általános jólétnek az ápolását.

Huzaro - Játékbútor a szenvedélyeseknek Gyerek egy jó számítógépnél

A mai játékvilágban a megnövekedett igény az ergonomikus és stílusos bútorok iránt már nem meglepő. Sok játékos felismeri a fontosságát a kényelem és a megfelelő felszerelés fontosságát a több órás játék során. monitor előtt. Huzaro cég, ismert a professzionalizmus és a magas színvonalú minőségi termékei, a játékbútorok széles választékát kínálja, amelyek megfelelnek a a legigényesebb játékosok elvárásainak is megfelel. Ebben a cikkben a következőket vesszük közelebbről megnézzük a Huzaro kínálatát, és hogy miért érdemes befektetni a termékeinket.

Játékasztalok