Ingyenes szállítás a 54545Ft-tól
Több mint 57 000 termék
{{ aa_name() }}

Fabbian Illuminazione világítás

Ismerje meg a tökéletes Fabbian világítás gyártóját, vagy keresse fel közvetlenül a boltban kapható Fabbian lámpa ajánlatot - kattintson ide

A Fabbian Illuminazione céget 1961-ben alapították. Idővel a gyártó hírnevet és tiszteletet szerzett a világítási piacokon szerte a világon. A gyártó kínálatában modern lámpák találhatók, amelyek a legjobb minőségű alkatrészekből készülnek, és amelyeket a legkreatívabb tervezők terveztek. Jelenleg a Fabbian márkát Európában és Ázsiában vállalati üzleteken és közvetítőkön keresztül értékesítik, testvérvállalatai pedig az Egyesült Államok és Hong Kong piacain működnek.

A Fabbian Illuminazione több mint 50 éve uralkodik a világítótestek piacán! Lámpákat biztosít az ügyfelek számára, és diverzifikálja a világítási piacot is. Soraiban a Fabbian márka több mint 40 építészből áll, akik egyedi és egyedi terveket készítenek.

A mai napig a Fabbian márka gyártja a legmodernebb, változatosabb és legelegánsabb világítótesteket. Mindenki talál magának valamit. A lámpák a csavart és kifinomult formától az egyszerűig és minimalisztikusig formálódhatnak. A lámpák mindegyike megjelenésével vonzza a tekintetet, és emellett bájt és kifinomult megjelenést kölcsönöz a belső térnek. Lógó lámpák, állólámpák, gyertyatartók vagy fűzőlyukak és halogén lámpatestek, mindezek és még sok minden más elérhető áron megtekinthető és megvásárolható online áruházunkban.

Külön említést érdemel a Cubetto lámpatestek sorozata.

cubetto plafon Plafond Fabbian Cubetto

Ebben a családban lógó lámpákat, gyertyákat, plafonokat találunk. Ezeknek a lámpáknak a stílusa egy modern olasz design, amely a kristályüveg és a krómozott kiegészítők klasszikus kombinációján alapul. A kristályüveg hihetetlenül ragyog, ennek köszönhetően rendkívüli légkört teremt és gyönyörűen megragadja a fényforrás által kibocsátott fényt.

cubetto wall lamp Fabbian Cubetto fali lámpa

A kristályüvegből készült lámpák másik sorozata a Fabbian Sospes lámpák családja

A Fabbian Sospesa lámpák vastag kristályüvegből készültek. A világítást tervező építészek eredeti szándéka az volt, hogy fürdőszobákba és étkezőkbe helyezzék őket. Ezeknek a lámpáknak a kedvéért nem sikerült galamblyukakba ütközni, és ebben a pillanatban megtervezik a tervezői terveket, és sikeresen elhelyezik őket minden típusú közterület projektjeiben.

Sospesa Fabbian Sospesa

Fabbian termékeket kínálunk. Ha még nem találta meg az érdeklődésre számot tartó terméket, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot - együttműködünk a gyártók többségével Lengyelország és külföld világítási piacán. Képesek vagyunk versenyképes ajánlatokat készíteni vagy cserelámpákat kínálni.

Talán érdekli ezeket a termékeket?

Irodai fények, Étkező helyiségek, Konyhafények, Ifjúsági lámpák, Bathrooom lámpák, Folyosófények, Nappali lámpák, Hálószoba fényei, Fali lámpák, Padló lámpák, Állandó lámpák, Asztali lámpák, Függőlámpák, Süllyesztett lámpatestek, Bútor világítás, Mennyezeti lámpák, spotlámpák, Sínrendszer, LED csíkok, csillárok, Glamour fények, Ipari fények, Klasszikus fények, Gyarmati fények, Loft fények, Modern fények, Modern lámpák, Skandináv fények, Angol fények

Oszd meg ezt az oldalt