Ingyenes szállítás a 66 000 Ft-tól
Több mint 64 000 termék
Kosár:
{{ basket.value_before_discount | currency }} ({{basket.quantity}}) (üres)
Kosár:
{{ basket.value_before_discount | currency }} ({{basket.quantity}}) (üres)
{{ aa_name() }}

Műanyag székek

Műanyag székek

Milyen székeket válasszon a belső teréhez?

Tökéletes megoldást keres az étkező székek témájában? Kíváncsi arra, hogy a kárpitozott modellek valóban az Ön számára készültek-e? Végül is az ülőfelületük vagy a háttámlájuk piszkos lehet, és van háziállatod vagy kisgyereked? Az ilyen székek jó alternatívája a műanyag modellek lesznek. Pillanatok alatt elmondunk nekik egy kicsit többet.

Műanyag székek - mit érdemes tudni róluk?

Bár népszerűségük viszonylag nemrégiben virágzott, máris elnyerték a skandináv stílus sok szerelmének a szívét. Az ilyen típusú székek általában műanyag üléssel és háttámlával rendelkeznek, míg a lábak fából készültek, pl. Feketére festve. Ez a kivitel modern és nagyon népszerű. Nyugodtan kijelenthetjük, hogy az ilyen típusú székek minden belső stílushoz illeszkednek, skandináv hangulattal, természetes színek és meglehetősen minimalista forma uralják.

Étkező székek - miért jó megoldás a műanyag?

A székekben használt műanyagnak számos előnye van, de a legfontosabb a könnyű tisztántartás és az univerzális felület lesz. A székek folyadékkal, tejjel vagy forró vízzel tisztíthatók, még nagyon erős szennyeződések esetén is. Fontos, hogy az ilyen modellek a teraszon is kiválóan működnek, helyi helyi rendezvények szervezésekor. A gyerekek örülni fognak a székeknek, amelyeken piszkos kézzel piszkolódhatnak, a szülők pedig végre könnyedén szemügyre vehetik a foltokat.

Modern székek - hatalmas modellválaszték

Bár a klasszikus fehér modellhez műanyag székek is társíthatók, érdemes hangsúlyozni, hogy a színválaszték itt meglehetősen kiterjedt. Számos változat is rendelkezésre áll. Ennek eredményeként minden kisebb-nagyobb nappalival és külön étkezővel rendelkező lakástulajdonos megtalálja az elvárásainak megfelelő modellt.

Ha nem tudja, melyik széket válassza, és ugyanakkor költségvetési lehetőséget keres, akkor a műanyag székek tökéletes megoldást jelentenek az Ön számára.