Ingyenes szállítás a 66 000 Ft-tól
Több mint 64 000 termék
Kosár:
{{ basket.value_before_discount | currency }} ({{basket.quantity}}) (üres)
Kosár:
{{ basket.value_before_discount | currency }} ({{basket.quantity}}) (üres)
{{ aa_name() }}

Légnedvesítők

Légnedvesítők

Légnedvesítők

Sokan fontolgatják légnedvesítő vásárlását otthonukba. A piacon számos javaslat található olyan eszközökre, amelyek lebontják a vízmolekulákat, és megakadályozzák a helyiségekben lévő levegő ilyen szárazságát. Működésüknek köszönhetően minden helyiségben optimális a páratartalom.

Ultrahangos párásítók

A párásító egyik típusa az ultrahangos párásító. Működésük alapja a víz ultrahang segítségével történő kisebb részecskékre történő mechanikus lebontása. A készülék nagyon csendesen működik, a legtöbb esetben van egy speciális vízjelző, valamint egyéb kényelmi eszközök. Az ultrahangos párásítók legnagyobb előnye az alacsony fogyasztás is. Érdemes azonban megjegyezni, hogy az ilyen típusú eszközök nem alkalmasak a háziállatok tulajdonosainak, mert a háziállatok rendkívül érzékenyek az ultrahangra. Az ilyen párásítók hátránya a meglehetősen nagy érzékenység a szennyeződésekre, valamint a patronok rendszeres cseréje. A gyártók rámutatnak, hogy ilyen párásítók esetében csak desztillált vizet szabad használni.

Baba légnedvesítők

A gyermekszobákban a párologtató párásítók működnek a legjobban. Rendkívül egészséges és természetes hidratációt biztosítanak. Működésük során a víz természetes párolgását használják. A készülék ventilátorral van felszerelve, amelynek köszönhetően a levegő egy speciális betéten keresztül áramlik és a környezetbe kerül. Az ilyen párásító előnyei közé tartozik az esetleges légnedvesítés nagyon alacsony kockázata, valamint az energiahatékonyság és a levegő portisztításának lehetősége is. Kis és hordozható légnedvesítőként is kaphatók, amelyek nem foglalnak túl sok helyet.

Irodai párásítók

Egy másik típus a párás párásító. Nagyon gyakran megtalálhatók az irodákban. Az ilyen típusú készülékek fűtőberendezéssel rendelkeznek, amely felelős a víz forralásáért. Ennek eredményeként forró gőz keletkezik. A berendezés ára meglehetősen alacsony, de maga a párásító nagy energiafogyasztással rendelkezik. A készülék előnye, hogy különféle illatolajokat is használhat, amelyek emellett lehetővé teszik a párásító és az illatosító funkcióinak kombinálását.

USB légnedvesítő

Érdekes megoldás a dekoratív légnedvesítők, amelyek az USB csatlakozásnak köszönhetően működnek. Nagyon gyakran nagyon érdekes és gyönyörű formájúak, például villanykörtére vagy üvegre hasonlítanak. Érdemes őket választani, hogy ne csak nedvesítsék a ház levegőjét, hanem érdekes kiegészítéseket is bevezessenek a szobába.

Nagy szükség van a légnedvesítőkre. Ha nem használják, a helyiség levegője kiszárad, ajkak repedezéséhez, szúró szeméhez, sőt légzési problémákhoz vezet. A túl száraz levegő különféle egészségügyi problémákhoz is vezethet. Érdemes megismerkedni a boltokban kapható különféle professzionális légnedvesítők kínálatával.