Ingyenes szállítás a 54545Ft-tól
Több mint 57 000 termék
{{ aa_name() }}

Koronavírus (COVID-19) - információk


## Kedves vásárlók,

Felhívjuk figyelmét, hogy csapatunk továbbra is dolgozik a jelenlegi helyzetben előírt óvintézkedéseken. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a megrendelések időben és biztonságosan megérkezzenek.

Koronavírus (COVID-19) - gyakran feltett kérdések

Az alábbiakban kérdések és válaszok formájában információkat talál a Lunares áruház működéséről a COVID-19 koronovírus terjedése során.

Az összes termék továbbra is elérhető lesz?

Arra törekszünk, hogy hozzáférést biztosítsunk az áruházunk összes termékéhez. Sajnos egyes termékek gyártásának ideiglenes felfüggesztése és az áruszállítás megszakadása miatt egyes lámpák átmenetileg nem érhetők el, vagy egy bizonyos idő után rendelkezésre állnak.

A termékek elérhetőségéről telefonon vagy a termékoldalon tájékozódhat.

Az olasz Fabbian lámpák azonnal elérhetőek?

A Fabbian márka az olaszországi kritikus helyzet miatt április elejéig leállította a lámpák gyártását. Folyamatosan tájékoztatjuk Önt a márka termékeinek változásairól és elérhetőségéről.

Luna Balls elérhető lesz?

Igen, van egy teljes raktárunk a világító kerti golyókkal, és a szállítás a szokásos határidőn belül történik.

Késedelemre kell számítania a megrendelés kézbesítésében?

A szállítás általában futárral történik, a nemzetközi kézbesítést korlátozhatják vagy késleltethetik a koronavírushoz kapcsolódó helyi korlátozások.

Helyhez kötött csapatunk a futárokkal együttműködve keményen dolgozik az időben történő szállítás érdekében. Előfordulhat azonban, hogy a mi ellenőrzésünkön kívül álló okokból, például a futárcégek újratöltése vagy a határon a szállítás leállítása ellenőrzés céljából a szállítás késhet. A számunkra ismert helyzetekben megpróbáljuk tájékoztatni Önt a lehetséges késésekről.

Megfertőződhetek a megrendelt termékek kapcsolatfelvételével?

Az Egészségügyi Világszervezet szerint a csomagolással való érintkezés révén elhanyagolható a fertőzés kockázata. A koronavírus csak rövid ideig maradhat fenn a felületeken. A biztonság érdekében törölje le az árut fertőtlenítőszerrel, és azonnal dobja el a kartont.

Kaphatok termékinformációkat az álló Lunares üzletben?

A helyhez kötött üzlet az előírásoknak megfelelően zárva van a vásárlók előtt. Javasoljuk, hogy vásároljon az online áruházban - lunares.eu .