Ingyenes szállítás a 54545Ft-tól
Több mint 62 000 termék
{{ aa_name() }}

Gömblámpa

Gömblámpa

Kerti labdák

Szép és modern világítás a kertben

Ez a gyönyörű és modern világítás a kertben és az apartmanban szépen megvilágítja az otthoni ösvényeket, örvendezve Önt és vendégeit. Az esztétikai tulajdonságai mellett a világítás nagyon funkcionális. A fény nem fókuszált, és a szóródás miatt több fényt kapunk és egyedülálló éghajlatot teremtünk.

Kerti golyóslámpák és időjárási viszonyok

Erős anyagokkal készült, amelyek ellenállnak a kedvezőtlen körülményeknek. Legalább IP44 védelem lehetővé teszi a biztonságos kültéri felhasználást, eső vagy más viharok veszélye nélkül. Néhány kerti golyónk IP67 védelemmel rendelkezik - ezek a golyók gyakorlatilag vízállóak, lehetővé téve számukra, hogy a medencébe vagy a tóba dobjanak, és gyönyörű úszó világítást élvezzenek.

Kerti golyók széles választéka

Kerti gömbeink két típusra oszthatók: kerti meghajtású kerti gömbök és napkert kerti gömbök. Az elektromosan működtetett lámpák a lámpa helyének légköri körülményeitől függetlenül erős fényt biztosítanak. Látszólag nehéz telepítésük megbízható működést jelent, függetlenül a napszaktól. A napkert kerti szféra napfénytől kezdve töltődik, és automatikusan bekapcsol, ha sötét az integrált szürkés érzékelő segítségével. Napelemes világítás azáltal, hogy nem igényel külső erőforrást, energiát takarít meg és nagy rugalmasságot és rugalmasságot biztosít számunkra. És amikor az eredeti hely, ahol unatkozunk, ezt a lámpát kézbe vehetjük, és bármely más helyre áthelyezhetjük. Az IP67 kerti golyókat a medencébe vagy a tóba lehet dobni - a vízen úsznak, naponta és éjszaka töltik szépen a fényt.

Minden kerti golyót a gyártó 3 éves garanciája fedez.

Gömblámpa - Vélemények a termékekről


Három kerti labda Luna golyó 20 cm 25 cm 30 cm készlet, LED izzókkal, fehér izzó kerti golyókkal, energiatakarékos LED izzókkal
2022. június 5.
A golyók gyönyörűek, és még szebbek este.. ajánlom a golyókat, valamint az eladó. üdvözlet

Három kerti labda Luna golyó 20 cm 25 cm 30 cm készlet, LED izzókkal, fehér izzó kerti golyókkal, energiatakarékos LED izzókkal
2022. június 2.
Az áruk csatlakoztatva, ellenőrizve, és máris azt mondhatom, hogy a golyók ragyogónak tűnnek.. gyönyörűen díszítik a kertet. ajánlott.

Dekoratív kerti gömbkészlet - Luna Balls 25, 30, 40 cm + Led izzók
2021. november 23.
Köszönöm a hozzászólásod. a termék megvásárlásakor lehetőség nyílik további kábel kiválasztására.

Dekoratív kerti gömbkészlet - Luna Balls 20, 25, 30, 40 cm + Led izzók
2021. július 18.
A gömbök tartós műanyagból készülnek, mert még akkor is, ha nagyon erős szél vitt el, nem sérült meg. több mint egy éve ragyognak nap mint nap, és még mindig ugyanolyan jól néznek ki.

Kerti lámpa Luna labda 30 cm, díszgömb, ragyogó kerti labda, fehér, fényes
2021. május 11.
Kettővel kezdtem és hatmal fejeztem be. ajánlom

Világítási Tudásközpont - Blog

Napgömbök - túlélik a telet? Hosszú távú teszt Készlet napgömbök

A napenergiával működő napelemes lámpák tökéletes megoldást jelentenek mindazok számára, akik törődnek a környezettel. Ökológiai, hatékonyak, és mondhatni, hogy ingyen ragyognak. Sokan azonban aggódnak amiatt, hogy ha korlátozott a napsütés, például felhős időben vagy télen, akkor a lámpák nagyon gyengék lesznek, vagy egyáltalán nem. A napgömb ellenáll a télnek? Sütni fog a napsütés ellenére is?

Üzletünk előtt elhelyeztünk egy napgömböt, és figyeltük, hogy működik, különösen télen. Itt van a napelemes lámpa használatáról szóló jelentésünk!

Tippek és ötletek a kültéri világításhoz Bega

A kültéri világítás inkább szükségszerűség, mint luxus. A kültéri világítás minden formában és méretben kapható, ezért sokféle felhasználási lehetőséget kínál. Függetlenül attól, hogy kiegészíteni kívánja-e otthonának dekorációját, vagy megpróbálja növelni a világítás szintjét az egész otthonban, a kültéri világítás segíthet.

Gömblámpa