Ingyenes szállítás a 54545Ft-tól
Több mint 57 000 termék
{{ aa_name() }}

Divatos, loft stílusú póklámpa

A tetőtéri stílusban berendezett helyiségekben megfelelő díszítőelemeknek kell lenniük. A durva állapotú falakat, a szabad vezetékeket vagy csöveket megfelelő megvilágítással kell kiegészíteni. A tetőtér belső tereit a divatos póklámpa fogja hangsúlyozni, amely - a dekoratív funkció mellett - központi fényforrásként tökéletes lesz. A készüléket nem csak loft stílusú helyiségekben szabad használni. A póklámpa ipari és modern stílusban is megtalálható lesz.

Mi a loft stílus?

Az egyszerűség és a minimalizmus jellemzi a loft stílusú dekorációt. A tetőtéri szobák nagyak és nyitottak, funkcionálisak és jól megvilágítottak legyenek. A falakat befejezetlenül kell hagyni, a kábelezésnek vagy a csöveknek láthatóaknak és védelem nélkülieknek kell lenniük. A trendi póklámpának köszönhetően, amely tökéletesen illeszkedik a tetőtéri lámpák stílusába, tökéletes fényt lehet elérni. Ezenkívül a mennyezeti világítás nagyon eredeti megjelenésű és vonzza a tekintetet. A készülék nemcsak működőképes lesz, hanem a választott helyiségek fő dekorációs elemévé is válik.

Divatos Soleto póklámpa

Modern formában készül. A készülék innovatív stílusa tökéletesen illeszkedik a tetőtérbe. A lámpa fő előnye az egyszerűség - a készülék kábelezésből és a kábel két méteres hosszának mindkét végén tíz izzókból áll. Ilyen jellegzetes felépítésből és formából vette fel a nevét a póklámpa. A fényforrások nagy száma miatt nagyon jó beltéri világítás érhető el. A lámpát magas belső térben, nagy használható térrel érdemes használni.

Loft pók lámpa

Póklámpa használata - inspiráció

Póklámpa ideális nagy helyiségekhez, például az ipari stílusban berendezett nappalihoz. A készülék nemcsak a szoba központi részét fogja megvilágítani, hanem - a kábelek jellegzetes elrendezésén keresztül - a fény eljut a lakás legsötétebb sarkaiba. A póklámpa tökéletesen elfér a nagy helyiségekben, nyers beton vagy vörös tégla falakkal. A hálószobában szokatlan világítási formát is kell használni. A modern berendezésű szoba jellegét az egyedülálló, mennyezeti lámpa Soleto pók fogja hangsúlyozni. A semleges színű szoba - fehér, szürke, a fekete kiegészítésekkel kombinálva - divatossá és egyedivé válik. A lámpa lehet a fő díszítés, és például az ágy fölé függeszthető. A készüléket otthoni irodájában vagy a vállalat irodájában is használhatja. Nagy, üvegezett falakkal, sötét fából készült bútorokkal és tompított színű falakkal kombinálva a lámpa esélye lehet egy fantasztikus megoldás. Az iroda eredeti és eredeti lesz, és a jó fényt tíz fényforrásnak köszönhetően érik el.

Talán érdekli ezeket a termékeket?

csillárok, Függőlámpák, Loft fények

Oszd meg ezt az oldalt