Ingyenes szállítás a 66 000 Ft-tól
Több mint 64 000 termék
Kosár:
{{ basket.value_before_discount | currency }} ({{basket.quantity}}) (üres)
Kosár:
{{ basket.value_before_discount | currency }} ({{basket.quantity}}) (üres)
{{ aa_name() }}

Telepítésre kész 2m 3-es sávkészlet GU10 10W fekete vagy fehér lámpák


Max: {{ products_product_option_set.max }}{{products_product_option_set.unit}}
{{ products_product_option_set.unit }}
A termék elérhető a helyi boltban ({{product.local_quantity}} db)
Termék elérhető
A termék nem érhető el
{{ product.effective_quantity }} db
Belül elküldve {{ productDispatchText() }}
{{ finalOriginalPrice() | currency }} {{ finalEffectivePrice() | currency}} {{ product.price | currency }}
Legalacsonyabb ár 30 nappal a csökkentés előtt: {{ product.price_before_promo | currency }}

Értékelés:
Termékkód:
26322
Kérdezzen a termékről

payu, részletfizetés payu, vízum, mastercard, hagyományos transzfer, utánvéttel történő fizetés

A termék leírása Telepítésre kész 2m 3-es sávkészlet GU10 10W fekete vagy fehér lámpák

A kínált készlet tartalma és színe:

A helyiségvilágításban egyre gyakrabban választanak egy- vagy háromfázisú síneket. Ügyfeleink igényének egyértelmű megjelenése miatt egy komplett összeszerelő készletet készítettünk, amely tartalmazza:

  • 2 m pálya
  • 2 db reflektor lámpa
  • Tápegységek választéka; jobbra, balra vagy középre
  • Dugók, a tápegység helyétől függően 1-2 darab
A készlet fehér vagy fekete színben vásárolható meg. Ha további fényvisszaverőt szeretne vásárolni, egyszerűen válassza ki a kosár feletti lehetőséget. Ezt a készletet különösen a nappaliban való használatra ajánljuk.

Lámpák szabása az Ön igényei szerint:

A sínrendszer telepítése lehetővé teszi a helyiség világításának bármilyen konfigurációját. Ha meggondolja magát, nem kell szétszerelnie a lámpákat, falakat és mennyezeteket kovácsolni, és a lámpákat másra cserélni.. Elegendő a reflektor beesési szögét a kiválasztott irányba irányítani. Teljesen új vizuális élményt kapunk, és a terem más karakterét. A lámpatestek is nagyon egyszerűen szétszedhetők. Nincs szükség további eszközökre. A bemutatott reflektorok mindegyike rendelkezik egy tartóval az úgynevezett "kattintáshoz", valamint egy gombbal az áramkör kiválasztásához és a lámpa lekapcsolásához. Háromfázisú sínt tartalmazó készletünk kiválasztásával jogunk van megválasztani, hogy mikor világítanak a kiválasztott fényszórók. Ez a megoldás csak háromfázisú sínnel lehetséges. Mindegyik lámpán a tekerőgomb segítségével beállítjuk a kiválasztott áramkört és már csak élvezhetjük a kapott hatást.

Nem kell a fényszóróknak az egyetlen világítási mintának lennie a sínen:

A tetőtéri lakások divatos eleme a sínvilágítás. Az építészek egyre gyakrabban használják ezeket projektjeikben. A végtelen sok elrendezési lehetőség miatt évekre szóló befektetés. A lámpáknak nem kell klasszikus fényvisszaverőnek kinézniük. Lehetnek dekoratív függőlámpák, vagy mindkettő egyben. Napjainkban a megfelelő adapterek segítségével a sínrendszerhez szinte bármilyen lámpát csatlakoztathatunk. A fontos, hogy olyan lámpatesteket válasszunk, amelyek súlyukkal nem károsítják az egész rendszert.

A sínvilágítás telepítése ugyanazokkal az előnyökkel jár:

A gyűjtősínek megvásárlása lehetővé teszi az általában nehezen elérhető helyek megvilágítását, ezzel időt és pénzt takarít meg. Minden rendszernek hozzá kell férnie a tápegységhez, de ehhez elég egy pont. A világítás tervezésével kapcsolatos költségek olyan helyeken, mint a folyosó vagy a nappali drámaian csökkennek, ha ezt a megoldást választja. A megvilágított helyiségek szokatlan formái vagy magasságai sem ijesztőek. Az adapterek és kiegészítő tartozékok lehetővé teszik az L, T, X, I betűk, valamint négyzetek és téglalapok alakú készletek létrehozását. Az acélkábelek lehetővé teszik a beépítést magas vagy lejtős helyiségekben, gyakran padlásokon.

Szívesen válaszolunk további kérdéseikre a gyűjtősínek témakörben. Kérjük, irányítsa őket a webáruház e-mail címére, vagy a „Termékkérés” paranccsal. Ha bővíteni szeretné a sínek vagy reflektorok számát, vagy mást szeretne rendelni, vegye fel velünk a kapcsolatot. Közösen meghatározzuk, hogy mik az elvárásai, és hogyan tudjuk a kiválasztott teret berendezni. Meghívjuk Önt is, hogy ismerkedjen meg webáruházunk további ajánlataival is, mely napról napra új termékekkel gazdagodik.

Műszaki információk

A fényforrás típusa
VEZETTE
Anyag
Alumínium
Erő
10W Led - 20W halogén
Feszültség
230 V
Foglalat
GU10
Fényforrást tartalmaz
Nem
Fénypontok száma
3
Garanciaidő
2 év
Hossz
200 cm
Lámpa stílusa
Ipari / tetőtéri lámpák
További információ
A termék készletben kerül forgalomba.
Vasúti fényfázisok
3 fázis
Vasúti fényrendszer
Eurostandard
Védelmi jelölés
IP20
{{ response.message }}

Hozzászólás a következővel kapcsolatban: Telepítésre kész 2m 3-es sávkészlet GU10 10W fekete vagy fehér lámpák