Ingyenes szállítás a 66 000 Ft-tól
Több mint 64 000 termék
Kosár:
{{ basket.value_before_discount | currency }} ({{basket.quantity}}) (üres)
Kosár:
{{ basket.value_before_discount | currency }} ({{basket.quantity}}) (üres)
{{ aa_name() }}

Védő maszkok

Védő maszkok

Az egyéni védőeszközöket, azaz védőálarcokat , fertőtlenítő folyadékokat és eldobható kesztyűket elsősorban a kórház alkalmazottai használják. Betegség alatt, és különösen a koronavírus terjedése során, mindennaposan is alkalmazhatók, otthon és a munkahelyen egyaránt. Az egyéni védőeszközök segítenek megvédeni a vírusokat, baktériumokat és más mikroorganizmusokat. Először is, csökkent immunitású emberek, idősek, gyermekek és terhes nők profitálhatnak az ilyen kiegészítők használatából.

Mitől védenek a védőálarcok?

A maszkok védik a légutakat a vírusok, baktériumok és a levegőszennyezés behatolása ellen. Azáltal, hogy gátat szabnak a belélegzett levegőnek, egyfajta légszűrőnek, csökkentik a fertőzés kockázatát, mert csapdába ejtik a légszennyezést.

Az arcmaszkok típusai

A csepegtető szennyeződésektől védő védőmaszkokat nagyjából orvosi és nem orvosi maszkokra lehet osztani. Az előbbiek, amelyek jelenleg csak az egészségügyi személyzet számára vannak fenntartva, rendkívül hatékonyak, és célja, hogy megvédjék mind a betegekkel dolgozó embereket, mind magukat a betegeket attól, hogy megfertőződjenek egymással. A főleg szövetből készült nem orvosi maszkok a magánéletben is szabadon felhasználhatók. Hatékonyságuk kisebb, mint a műtéti maszkoké, mégis magas fokú védelmet nyújtanak és minimalizálják a fertőzés kockázatát.

100% -os védelmet nyújt a maszk viselése a fertőzések ellen?

A maszkok nem nyújtanak teljes védelmet a fertőzések ellen, de használatuk jelentősen csökkenti a fertőzés kockázatát és minimalizálja a vírusok terjedését. Fontos, hogy tiszta kézzel tegye a maszkot az arcára. Az arcmaszknak száraznak, nem nedvesnek és alaposan meg kell mosnia az újrafelhasználható maszkokhoz. Arra is emlékezünk, hogy a maszkot nem lehet egész nap viselni. Rendszeresen cserélje ki őket, és használat után gondosan helyezze őket légmentesen lezárt edénybe. Ne érjen a külső felületéhez, mert itt halmozódott fel a levegőszennyezés.

Van értelme a maszkok viselésének?

Valóban. Az emberek, akik arcmaszkot viselnek, növelik a biztonságukat, mert minimalizálják a fertőzés kockázatát. Ez a környezetünkben élő emberek védelmének egyik módja is. Arcmaszk viselésével mások egészségével is törődünk. Az arcmaszk viselésének további előnye, hogy nem érinti az arcát. Általában akaratlanul csináljuk, többször megérintjük a szájat vagy az orrot. Maszk viselésével korlátozzuk a vírusérzékeny testrészek elérését.

A Lunares üzletben védőálarcokat talál a nem gyakorlók számára. Javasoljuk, hogy ismerkedjen meg ajánlatunk egyéni védőfelszerelésével .

Világítási Tudásközpont - Blog

Az arcmaszkok típusai - melyik arcmaszkot válasszuk? Arcmaszk viselése

A közelmúltbeli kormányzati ajánlások szerint mindenkinek nyilvánosan el kell takarnia a száját és az orrát. A védőálarcok hatékony gátat képeznek az aeroszolok előtt, és így jelentősen csökkentik a vírus terjedésének kockázatát. Hatékonyságuk azonban számos tényezőtől függ - az arcmaszk típusától, a megfelelő használattól és az alapvető higiéniai szabályok betartásától. Tudjon meg többet a védőmaszkok típusairól és jellemzőiről, és ismerkedjen meg az üzletünkben elérhető pamutmaszk ajánlattal.

Védő maszkok