Ingyenes szállítás a 54545Ft-tól
Több mint 57 000 termék
{{ aa_name() }}

Az arcmaszkok típusai - melyik arcmaszkot válasszuk?

A közelmúltbeli kormányzati ajánlások szerint mindenkinek nyilvánosan el kell takarnia a száját és az orrát. A védőálarcok hatékony gátat képeznek az aeroszolok előtt, és így jelentősen csökkentik a vírus terjedésének kockázatát. Hatékonyságuk azonban számos tényezőtől függ - az arcmaszk típusától, a megfelelő használattól és az alapvető higiéniai szabályok betartásától. Tudjon meg többet a védőmaszkok típusairól és jellemzőiről, és ismerkedjen meg az üzletünkben elérhető pamutmaszk ajánlattal.

Arcmaszk viselésének kötelezettsége a nyilvános helyiségekben

A közelmúltbeli kormányzati ajánlások szerint mindenkinek nyilvánosan el kell takarnia a száját és az orrát. A védőálarcok hatékony gátat képeznek az aeroszolok előtt, és így jelentősen csökkentik a vírus terjedésének kockázatát. Hatékonyságuk azonban számos tényezőtől függ - az arcmaszk típusától, a megfelelő használattól és az alapvető higiéniai szabályok betartásától.

Arcmaszk
viselése

Az arcmaszkok típusai - melyik arcot válasszuk?

A legnépszerűbb típusú maszkok a következők:

  • sebészeti arcmaszkok - eldobható arcmaszkok, amelyeket leggyakrabban a műtőkben használnak; magas fokú baktériumszűrés és alacsony élettartam jellemzi őket,
  • porálarcok - szmogellenes szűrővel felszerelt és a mikrobiális szennyeződés elleni maszkok; szerkezetük miatt légzési nehézségeket okozhatnak, és nem alkalmasak hosszú távú használatra,
  • pamut maszkok - újrahasználható higiénés maszkok mindennapi használatra.

Nem orvosi maszkok gyermekek és felnőttek számára

A műtéti maszkokat nem szabad olyan embereknek használni, akik napi szinten nem dolgoznak kórházakban, mentőkben vagy más orvosi szakmákban. Azok számára, akiknek védőálarcra van szükségük az aktuális ügyek kezeléséhez (pl. Vásárlás), nem orvosi maszkokat szánnak, beleértve pamutszövetből vagy más anyagokkal kevert pamutból készült maszkokat is.

Kiváló minőségű pamut maszk

Az üzletünkben kapható pamut maszkok az alkalmazandó kormányzati előírásoknak megfelelően lettek kialakítva. A STANDARD 100 OEKO-TEX tanúsítvánnyal megerősített legmagasabb minőségű anyagokból készülnek, és újrafelhasználhatók. A központi részen található speciális fülek és a megfelelően megerősített töredékek lehetővé teszik a maszk pontos beállítását az arc alakjának megfelelően, aminek köszönhetően a maszk jól tapad a fejhez, és megfelelően eltakarja a szájat, az orrot és az állat. A pamut maszkok 60 ° C-on moshatók.

Húrokra kötött maszkok vagy elasztikus maszkok?

Sok vásárló felteszi magának a kérdést, mielőtt maszkot vásárolna: válasszon-e kötött vagy elasztikus maszkot? Mindkét megoldás elérhető a piacon. A kötött maszkok elsősorban tartósabbak. A húrok varrásához használt anyagot - azaz a maszk fejhez rögzítésére szolgáló húrokat - többször lehet mosni és nyújtani, káros hatások nélkül. A megkötött maszkot ezért sokszor hatékonyan lehet használni anélkül, hogy félnénk, hogy leesik az arcunkról, vagy csúnyán néz ki. A rugalmas rögzítésű maszkok gyorsabban felvihetők az arcra, de az elasztikusok gyorsan megnyúlnak, ha magas hőmérsékleten mosnak. Mindkét tartónak vannak előnyei és hátrányai, a jó választás ebben az esetben attól függ, hogy milyen körülmények között használjuk a maszkokat.

Hogyan kell használni a pamut maszkot?

Ahhoz, hogy a maszk megfeleljen a céljának, helyesen kell használni. Viseléskor a higiéniai maszkot szorosan tapadjon az arcra - kiálló töredékei átengedhetik az aeroszolokat, és lehetséges fertőzésnek tehetnek ki minket. Minden használat után a maszkot meg kell semmisíteni, vagy - ha újrafelhasználható pamutmaszkokat használ - magas hőmérsékleten meg kell mosni és vasalni kell. A védőmaszk eltávolítása után fertőtleníteni vagy kezet kell mosni.

Van-e értelme az arcmaszk viselésének?

Természetesen. Az emberek, akik arcmaszkot viselnek, növelik a biztonságukat, mert minimalizálják a fertőzés kockázatát. Ez a környezetünkben élő emberek védelmének egyik módja is. Arcmaszk viselésével mások egészsége is érdekel. Az arcmaszk viselésének további előnye, hogy nem érinti az arcát. Általában akaratlanul csináljuk, többször megérintjük a szájat vagy az orrot. Maszk viselésével korlátozzuk a vírusérzékeny testrészek elérését.

A Lunares áruházban védőálarcokat talál nem gyakorlók számára, akik a pamutmaszkokra vonatkozó kormányzati irányelveknek megfelelően minden normának megfelelnek . Javasoljuk, hogy ismerkedjen meg ajánlatunkkalVédő maszkok

.

Talán érdekli ezeket a termékeket?

Személyi védőfelszerelés, Védő maszkok, Egészséges levegő

Oszd meg ezt az oldalt