Ingyenes szállítás a 66 000 Ft-tól
Több mint 64 000 termék
Kosár:
{{ basket.value_before_discount | currency }} ({{basket.quantity}}) (üres)
Kosár:
{{ basket.value_before_discount | currency }} ({{basket.quantity}}) (üres)
{{ aa_name() }}

Személyi védőfelszerelés

Személyi védőfelszerelés

Személyi védőfelszerelés - mik ezek?

Személyi védőfelszerelést, azaz kesztyűt, fertőtlenítő folyadékot és védőmaszkot elsősorban a kórház alkalmazottai használnak. Betegség alatt, és különösen a koronavírus terjedése során, mindennaposan is alkalmazhatók, otthon és a munkahelyen egyaránt. Az egyéni védőeszközök segítenek megvédeni a vírusokat, baktériumokat és más mikroorganizmusokat. Először is, csökkent immunitású emberek, idősek, gyermekek és terhes nők profitálhatnak az ilyen kiegészítők használatából.


Ne feledje, hogy egyéni védőeszközök használatával, miközben a koronavírus terjed, védi magát és másokat!

Személyi védőfelszerelés a Lunares üzletben

A Lunares áruház antibakteriális és fertőtlenítő géleket kínál, amelyek felhasználhatók kézfertőtlenítésre és tárgyak fertőtlenítésére. Másrészt a védőkesztyű olyan kiegészítő, amely nemcsak a fokozott betegség idején hasznos. Főzéshez és tisztításhoz is felhasználhatók. A pamutvédő maszkok csökkentik a vírusok és baktériumok cseppek általi terjedését és csökkentik a fertőzés kockázatát.


A Lunares-nél személyi védőfelszerelést rendelhet, biztonságos és kényelmes házhoz szállítással!

Személyi védőfelszerelés és koronavírus

Szerencsére a COVID-19 vírus által okozott betegség megelőzésére számos módszer létezik. E módszerek megvalósítása nem igényel sok erőfeszítést tőlünk. Fontos az óvatosság, az ész és a higiénia. Az egyéni védőeszközök használata segít megelőzni a betegséget és csökkenteni annak terjedését.

Amikor elhagyja a házat, ne felejtsen el legalább 2 méter távolságot tartani más emberektől. A koronavírus cseppenként terjed, azaz beszéd közben, légzéskor, tüsszögéskor és köhögéskor. A fertőzött személy nyál mikracseppeket hagy a levegőben, és vírusok rejtőznek bennük. Ezért a más emberektől való távolság tartása csökkenti a fertőzés kockázatát. Emiatt a védőálarcok is hatékony védelmi eszközök. Fizikai gátat hoznak létre, és megakadályozzák a vírusok bejutását a nyálkahártyánkba. A védőálarc szűri a levegőt, és gőzcseppeket képes befogni rajta, csírákkal. Maszkok használatakor ne feledje, hogy ne érintse meg őket a kezével, használat után pedig óvatosan távolítsa el őket, és a védőmaszk típusától függően dobja el egy légmentesen lezárt edénybe, vagy tegye légmentesen zárható mosodai csomagolásba. A sebészeti maszkok elsősorban az orvosi személyzet számára állnak rendelkezésre. A műtét nélküli, azaz szövetből készült maszkok mindenki számára elérhetőek, és hatékony akadályt jelentenek a levegőben vándorló vírusok és baktériumok nagy részének.

Természetesen elengedhetetlen a gyakori kézmosás. Miután megérintettük azt a felületet, amelyen a vírus vagy a baktérium a szem számára láthatatlan volt, később akaratlanul is át tudjuk vinni őket a kézről az arcra és a nyálkahártyákra - és így a vírus bejuthat a testünkbe. Ezért olyan fontos, hogy sokáig meleg vízben mosson kezet. Ily módon lemossuk a kezünkről a szennyeződéseket és a baktériumokat. Az eldobható kesztyűk további segítséget nyújtanak a baktériumok blokkjának létrehozásában. Ebben az esetben nem kesztyű, hanem kesztyű az a felület, amely érintkezésbe kerül a tárgyakkal. Használat után a kesztyűt gondosan le kell venni és a használt maszkhoz hasonlóan légmentesen lezárt edénybe kell helyezni.

A koronavírusok nagy koncentrációban érzékenyek a hidrogén-peroxidra, a szappanra és az alkoholra. Ezért mossunk kezet a lehető leggyakrabban és alaposabban, a védőkesztyű levétele után is. Ha nem tudunk kezet mosni, érdemes antibakteriális gélért és fertőtlenítő folyadékért nyúlni . Hatékonyan megtisztítjuk velük a kezét. Érdemes fertőtlenítő folyadékkal törölni a mindennapi tárgyakat, például a kulcsokat, a mobiltelefont és az ajtókilincseket is. Akkor is jól fog működni, ha fertőtleníteni szeretne, például termékcsomagolást vagy saját cipőt az üzlet meglátogatása után.


Vigyázzon egészségére és a szeretteinek egészségére! Ismerkedjen meg a Lunares üzletben található egyéni védőeszközökkel.

Személyi védőfelszerelés - Vélemények a termékekről


Többször használható pamut maszk kék pántokon
2020. július 14.
Egész krakkóban szilárdan elkészített és kényelmes újrafelhasználható maszkokat kerestem. és a város szélén találta meg egy barátságos és professzionális kiszolgálású üzletben. ajánlom.

Többször használható pamut maszk kék pántokon
2020. április 13.
Szép zárt tasakba csomagolva annak ellenére, hogy 3 darabot vettem.

Védő pamut maszk a hevedereken 10 darab kék
2020. április 9.
20 darabot vettem. szép anyag és jól passzolnak. nem nézek ki nindzsának bennük. javaslom a vásárlást

Védő pamut maszk a hevedereken 10 darab kék
2020. április 9.
Rendeltem és másnap megkaptam a csomagot. szépen varrott maszkok, se apró, se semmi. tudom ajánlani

Védő pamut maszk a hevedereken 10 darab kék
2020. április 9.
Köszönjük, hogy ugyanazon a napon szállítottam, amikor leadtam a rendelésemet!

Világítási Tudásközpont - Blog

Az arcmaszkok típusai - melyik arcmaszkot válasszuk? Arcmaszk viselése

A közelmúltbeli kormányzati ajánlások szerint mindenkinek nyilvánosan el kell takarnia a száját és az orrát. A védőálarcok hatékony gátat képeznek az aeroszolok előtt, és így jelentősen csökkentik a vírus terjedésének kockázatát. Hatékonyságuk azonban számos tényezőtől függ - az arcmaszk típusától, a megfelelő használattól és az alapvető higiéniai szabályok betartásától. Tudjon meg többet a védőmaszkok típusairól és jellemzőiről, és ismerkedjen meg az üzletünkben elérhető pamutmaszk ajánlattal.

Személyi védőfelszerelés