Ingyenes szállítás a 54545Ft-tól
Több mint 57 000 termék
{{ aa_name() }}

Hogyan kell felszerelni a kerti labdákat?

Hogyan szerelsz kerti golyókat?

Kerti labdák - világítás, amely szinte minden kertben látható, a kertek stilizálásának és elrendezésének köszönhetően. Nagy, közepes vagy kicsi. Napelem vagy kábel - mindegyik remek hangulatot teremt a kertben, és napközben érdekes.

Az ilyen típusú világítás számos modellje közül vásárlóink döntő többsége kábellel működő kerti golyókat választ.

Ezeknek a golyóknak a felszerelése okozza a legnagyobb nehézséget. Számos kérdésre válaszul adunk egy rövid útmutatót a [kerti golyók felszereléséről]. (Https://lunares.eu/blog/how-to-install-garden-balls)

Garden balls Kerti labdák

Először is be kell ásnunk a gyepbe valamit, ami megalapozza a lámpát, pl .: térkő. Az alapnak körülbelül 2 cm-rel ki kell nyúlnia a talaj felülete felett. Nem szabad megfeledkeznünk arról, hogy az alapítványnak kábellyukkal kell rendelkeznie.

A kábelt át kell vezetni ezen a lyukon, majd a kábelt át kell vezetni a lámpa talpfuratán. A készlet kábelszigetelő hüvelyeket tartalmaz - ebben a szakaszban beállíthatja őket. Ezután csatlakoztassa a kábelt a mellékelt lámpa izzótartóra. A következő lépés a lámpaalap csavarozása a mellékelt csavarokkal. A lámpa alja a földhöz csavarozható - erre a célra legalább 2 fúrót kell készíteni az alapozásban és a lámpatartóban. Csavarja be az izzót a tartóba, tegye be az árnyékot, és élvezhetjük a gyönyörűen megvilágított kertet!

Talán érdekli ezeket a termékeket?

Powered kerti golyók, Solar Garden Balls, Kerti dekorációs golyók,

Oszd meg ezt az oldalt