Ingyenes szállítás a 66 000 Ft-tól
Több mint 64 000 termék
Kosár:
{{ basket.value_before_discount | currency }} ({{basket.quantity}}) (üres)
Kosár:
{{ basket.value_before_discount | currency }} ({{basket.quantity}}) (üres)
{{ aa_name() }}

Műanyag ülések

Műanyag ülések

Műanyag ülések

A műanyag fotelek egyet jelentenek a modern dizájnnal. Könnyen tisztítható anyagokból és anyagokból készült, modern fotelek stílusok, formák és színek széles választékát mutatják be. Modern, minimalista, csak naprakész!

A foteleknek kényelmeseknek kell lenniük!

Általában pihenésre, egy könyvvel való pihenésre, a kedvenc sorozat megtekintésére, néha szundikálásra vagy kötésre használják. Az ideális fotel fő meghatározója a kényelem és a funkcionalitás. A fotelben ülve a lehető legkényelmesebbnek kell lennünk. A pihenés elmélyítése érdekében a fotel felszerelhető kényelmes lábtartóval, takaróval és párnával. A szundikálás egy ilyen fotelben segít visszanyerni az egyensúlyt egy nehéz munkanap után.

Műanyag ülések

Kontúrozott, modern , plexiből vagy üvegszálból készült fotelek gyakran szokatlan, sőt szobrászati formákat öltenek. Az ilyen fotelek ideálisak kortárs enteriőrökhöz, a széles körben ismert tervezési gondolatok alapján. A minimalizmust elérő formák egyszerűsége takarékosságot jelent, a szék alakját egyetlen összefüggő testre redukálja. A kárpit vagy a műbőr divatos kombinációi fémrészekkel vagy krómkeretekkel együtt járnak az ipari belső kialakítással.

Fotelek a szobához - melyiket válasszuk?

Ha modern stílusban tervezi a belső teret elrendezni, akkor válasszon műanyag foteleket , amelyek megfelelnek az elrendezés többi részének. Kövesse a szabályt: minél egyszerűbb, annál jobb. Ugyanez vonatkozik a minimalista belső terekre, amelyek gazdaságosak a dekorációban, és az öko stílusú belső terekre. Az újrahasznosított anyagokból készült fotelnek nem kell csúnyának lennie - éppen ellenkezőleg! Végül is segít megőrizni környezetünk tisztaságát és épségét.

Modern fotel

A legmerészebb tervezők projektjei szokatlan szövetkombinációkat, újrahasznosítást és szokatlan formákat feltételeznek. Az ilyen típusú fotelek tökéletesen illeszkednek a belső terekhez, amelyek rendelkeznek ezzel a művészi éllel. Állandó színek, a megfelelő részletek illesztése, az egységes stílus fenntartása - ez garancia a megfelelő modern fotel kiválasztására.