Ingyenes szállítás a 66 000 Ft-tól
Több mint 64 000 termék
Kosár:
{{ basket.value_before_discount | currency }} ({{basket.quantity}}) (üres)
Kosár:
{{ basket.value_before_discount | currency }} ({{basket.quantity}}) (üres)
{{ aa_name() }}

Clinker Tools

Clinker Tools

Klinker - hogyan készül?

A klinkertégla népszerű kopásálló anyag. Évek óta használják az építőiparban. A klinker természetes anyag, agyagból készül, és szárítási folyamatnak vetik alá. Leggyakrabban klinker téglát használnak házak, kerítések vagy kandallók építéséhez. A ház klinkerből készült elemekkel történő felszerelése növelheti az egész ingatlan értékét. Érdemes megfontolni egy ilyen befektetést, különösen hosszú távon.

Klinker csempe, vannak hátrányai?

Ennek az anyagnak az eredetétől kezdve a klinkertégla számos előnnyel rendelkezik. Ez egy környezetbarát anyag, ellenáll a külső tényezőknek és rendkívül tartós. Ezzel az anyaggal a homlokzat építésénél nem kell aggódnunk a hideg tél és a forró nyár miatt. A klinkerlapok nem érzékenyek a gombákra vagy algákra. Ez az anyag tökéletes az allergiás emberek számára. Ennek az anyagnak az egyetlen hátránya lehet a gyártott klinkerlapok rossz minősége. Mielőtt nagyobb mennyiséget vásárolna, érdemes a mintát egy órára vízbe helyezve ellenőrizni. A kiváló minőségű klinker nem változtatja meg színét vagy tulajdonságait.

Mennyire tartós a klinker tégla homlokzat?

Ellenáll a zúzódásoknak vagy kopásoknak. Változatlan állapotban sok évig használható. Nem fél a kémiai tényezőktől, sőt a tűztől sem. A klinker tégla nem igényel karbantartást vagy tisztítást. Azok a tulajdonságok, amelyekben alkalmazták, nem igényelnek további figyelmet.

A klinker homlokzat befolyásolja az épület hőszigetelését?

Igen, ez pozitív hatással lesz az épület hőszigetelésére. Ennek köszönhetően télen a melegség nem menekül kifelé, nyáron pedig kellemesen hűvös marad a belső tér. A klinker tégla jó akusztikai paramétereket is mutat. Háromrétegű falak építésére használják.

Javasoljuk, hogy ismerkedjen meg áruházunk teljes kínálatával, ahol klinker téglát, fugázóanyagokat, ragasztókat és egyéb eszközöket talál az egyedi elrendezés létrehozásához.