Ingyenes szállítás a 66 000 Ft-tól
Több mint 64 000 termék
Kosár:
{{ basket.value_before_discount | currency }} ({{basket.quantity}}) (üres)
Kosár:
{{ basket.value_before_discount | currency }} ({{basket.quantity}}) (üres)
{{ aa_name() }}

Fotókeret

Fotókeretek a legkedvesebb emlékek megőrzéséhez

A fotókeretek kiváló eszközök arra, hogy kedvenc fényképeinket dekoratívan kihelyezzük otthonunkban vagy irodánkban. Legyen szó családi fényképekről, barátokról vagy kalandos utazásokról, a fotókeretek lehetővé teszik, hogy emlékeink mindig szemünk előtt legyenek. Nézze meg lenyűgöző választékunkat és találja meg a tökéletes fotókeretet, amely kiemeli legkedvesebb pillanatait!

Milyen stílusú fotókeretek érhetők el?

Az ügyfelek igényeinek kielégítése érdekében webáruházunkban számos különböző stílusú fotókeret érhető el. Legyen az modern és minimalista, vagy éppen klasszikus és elegáns, garantáltan megtalálja azt a stílust, amely leginkább illik otthona vagy irodája hangulatához. Válasszon a modern acél vagy üvegkeretek közül, vagy válasszon a meleg és természetes fából készült keretek közül. Bármilyen stílust is szeretne, nálunk biztosan megtalálja!

Milyen méretekben érhetők el a fotókeretek?

Az ügyfelek változatos méretű fényképeket szeretnének kiemelni a fotókeretekben, ezért kínálatunkban számos méretben elérhetőek a keretek. Kezdve kisebb, 10x15 cm-es mérettől egészen a nagyobb, 50x70 cm-es méretig, minden igényt kielégítő választékot kínálunk. Így bármilyen képet is szeretne kiemelni, biztos lehet benne, hogy megtalálja a megfelelő méretű fotókeretet.

Milyen fotókereteket ajánlunk ajándékba?

A fotókeretek kiváló ajándék lehetőséget jelentenek szinte minden alkalomra. Megörökítheti egy születésnap, évforduló vagy esküvő emlékeit egy személyre szabott fotókeretben. Válasszon egy elegáns ezüstkeretet az értékes emlékek megőrzésére, vagy egy vidám és színes keretet egy fiatalabb barát számára. A fotókeretek személyessé és különlegessé teszik az ajándékot, így garantáltan örömet okoznak az ajándékozott számára.

Milyen anyagokból készülnek a fotókeretek?

Webáruházunkban megtalálhatók a legkülönfélébb anyagokból készült fotókeretek. Az ügyfeleknek lehetőségük van választani a klasszikus fából készült keretek közül, amelyek melegséget és természetességet sugároznak. Emellett elérhetőek acél és üvegkeretek is, amelyek modern és elegáns megjelenést kölcsönöznek a fotóknak. Válassza ki a számára leginkább tetsző anyagot és fedezze fel, hogyan teheti még különlegesebbé a fényképeit a megfelelő fotókeret segítségével.