Ingyenes szállítás a 54545Ft-tól
Több mint 57 000 termék
{{ aa_name() }}

Virágállványok áttekintése – belsőépítészeti inspirációk és trendek 2022-ben

Tájékozódjon a virágágyások típusairól, nézze meg, hol helyezhető el, milyen virágok érzik majd jól magukat.

Fém virágtartó négy virágnak METALLO 112cm fekete
LOFT

Virágágyások - előnyei és alkalmazása

A virágágyás egy virágállvány, amely lehetővé teszi a növények bemutatását. Ennek köszönhetően sokszor több edényt is elférünk kis helyen. Kiváló megoldás szűk belső terekbe, valamint olyanokba, ahol nincs vagy nincs elegendő ablakpárkány. A függőleges virágágyás jól működik egy kis lakásban.

Az otthoni virágágyások nagyon gyakran érdekes építmények, amelyek alapvető funkciójukon kívül dekorációként is szolgálnak. Anyagtól és kivitelezési módtól függően az állvány dísze lehet ablakpárkánynak, asztalnak vagy falnak.

Általában úgy gondolják, hogy a fém virágágyás illeszkedik az ipari enteriőr trendjeihez, a fából készült virágtartó pedig a skandináv és bohó stílushoz. Érdemes megjegyezni, hogy a jelenlegi trendek ösztönzik a kísérletezést, valamint a két anyag kombinációját.

A virágágyások típusai

A piacon széles modellválaszték található, melynek köszönhetően mindenki megtalálhatja a belső elrendezéséhez leginkább illőt. A piacon kaphatók közül lehet kapni: fa virágágyást, fém virágágyást, makramé virágágyást, fatörzs virágágyást, virágágyás asztalt, szál virágágyást, ablakos virágágyást, fali virágágyást, lábas virágágyást, többszintes virágágyást, kaszkád virágágyást és még sok mást. érdekes javaslatokat.

Kínálunk modern nappali virágágyásokat, változatos formájú, színű és magasságú ipari virágágyásokat. A szerkezetek porszórt bevonatúak, ami garantálja a magas színtartósságot. A legnépszerűbbek azonban az arany virágágyás, a fehér virágágyás és a fekete virágágyás.

Szobai virágágyások – milyen növényeket tartsunk rajtuk?

A koherens és esztétikus kompozíció elérése érdekében érdemes alaposan átgondolni a növények kombinációját és az állomány típusát. Mindenekelőtt figyelembe kell venni az adott növény igényeit, pl. a fényhez való hozzáférés, a levegő hőmérséklete és más növények jelenléte. A virágok általában szeretik a társaságot, de ügyeljünk arra, hogy ne akadályozzuk egymást.

Virágágyás LOFT fém állvány egy cseréphez 100cm
arany

A függő virágágyások és a fali virágágyások gyönyörűen jelenítik meg a függő hajtású növényeket. Ezek olyan virágok, mint: arany epipremnum, háromszoros, sedum morganianum, cicus, kínai lámpás, spárga stb.

Ha a falra szeretné akasztani a virágait, beleteheti egy házi zsinegbe. Nagyon érdekes dekoráció, kiválóan illeszkedik a fém állványok társaságába. Írja be a keresőbe, hogy “makramé virágágyás, hogyan készítsünk”, és számos videót talál az utasításokkal.

A magas virágágyás, a hármas virágágyás olyan modellek, amelyeket díszíthetsz szárnyas virággal, lyukszerű szörnyeteggel, tekercsel, páfránnyal és másokkal, amelyek jól érzik magukat a lakásban. Némelyikük nem igényel sok fényt vagy vizet. Virágágyásokat helyezhet el velük az előszobában, lépcsőházban vagy akár a fürdőszobában.

És mit kell tenni egy virágágyásba a nagy virágok számára? Pálmafa, dracaena vagy paradicsommadár.

Lakás növényekkel való díszítésekor mindenképpen nézze meg a kínálatotvirágágyások és virágállványok Lunares

. A klasszikus és eredeti virágágyások mellett többek között virágmotívumokkal díszített világításokat, falfestményeket és egyéb dekorációkat is találhat, amelyek változatossá teszik elrendezését.

Talán érdekli ezeket a termékeket?

Virágtartó állványok

Oszd meg ezt az oldalt