Ingyenes szállítás a 54545Ft-tól
Több mint 57 000 termék
{{ aa_name() }}

Rusztikus belső terek

Rusztikus világítás és rusztikus stílus

Olvassa el az idei divatos belsőépítészeti trendeket, vagy nézze meg, mit készítettünk Önnek a rusztikus lámpák kategóriájában.

Rusztikus stílus - a közelmúltban nagyon divatos. Sok építész bemutatja a projektjeinek. Rengeteg ember ihletet merít az internetről, és rusztikus stílusban rendezi át vagy fejezi be belső terét. E stílus jellemzői összetettek. Ezenkívül számos tervezői trend hatása az évek során megváltoztatta és megváltoztatta a rusztikus stílus meghatározását.

Mi okozta, hogy ez a látszólag szerény építészeti irányzat ennyi ember szívét elnyerte és sok támogatót elnyert? Kíváncsi vagy, mi a rusztikus stílus? Kezdjük az elejétől.

A rusztika a vidéki élet iránti szeretet. Nem is olyan régen a civilizáció vívmányai által elbűvölt ember valóban steril életkörülmények megteremtésére törekedett. Arra törekedve, hogy a szükséges dolgok életben legyenek, az emberek hiányozni kezdtek a hangulatos belső terekből, ahol otthoni melegséget és kényelmet találhat. A rusztikus stílus főleg a XIX. Századi házakra vonatkozik. Az ilyen stílusban elrendezett terek szerények. Alapfunkciójukat azonban nem veszítik el. A rusztikus szó legjellemzőbb megfelelője, csak… vidéki. Ebben a belső térben egyszerűen jól érezzük magunkat. Érezzük a vidéki kandalló melegét és az idilli légkört, amely a vidéken élő nagymamához látogat.

A térben a természetes építőanyagok vannak túlsúlyban, különösen a fa és a kő.

A természetes anyagok növelik a vidéki éghajlat melegségét, barátságosságát és jellegzetes jegyét. Ezen kívül biztonságban érezzük magunkat és közel vagyunk a természethez egy ilyen szobában. A fa kiegészítőket sokféleképpen használhatjuk, kezdve a padlódeszkáktól, a burkolatokon át egészen az egyedi részletekig, például: asztal, székek vagy dekoratív lécek. A bútorokban lévő fát általában foltosítják, fehérítik vagy megtörlik

Rusztikus állólámpák

Az állólámpa nagyszerű megoldás hangsúlyos megvilágításként. Egy ilyen termékkel könnyedén megteremtheti a hangulatos hangulatot az este folyamán. Az alább bemutatott modell kifejezetten az Ön számára készült a megrendelés leadásának pillanatától kezdve. A fa részek tömör lengyel fából készülnek. Ennek megtervezésekor a lámpák láthatják a rusztikus stílus nyilvánvaló hatását - az egyszerű felépítést és a funkcionalizmust. Rusztikus karaktert adunk itt fehérített fa is. A lámpaernyő kiváló minőségű anyagból készül, és ez a színválasztás képessége mindenképpen további plusz. A Tripod lámpa sorozat rusztikus álló lámpák kibővített családja - fából készült anyagokból szinkronizálva.

Rustic floor lamp Állólámpa állvány. Tömör fehérített tölgy, króm kiegészítők, bézs színű lámpaernyő. E27 aljzat, 60 W teljesítmény.

Hogyan adhat egy kissé rusztikus jelleget a belső térnek? Mindenekelőtt a hagyományos házépítési stílust alkalmazva, ahol a fagerendák és oszlopok nincsenek elrejtve, hanem ki vannak téve. A stílusosan tervezett szobában rusztikus RTV készülékeket rejtettek. Ezek nem csúcspontok. Ez például kandalló lesz. Eredeti inspiráció és egyúttal „muszáj” rusztikus stílus is mindaz, amit a vidéki élethez társítunk: orsó, vasaló, kakukk a falon.

Rusztikus függesztett világítás

Fém vagy fa szerkezetük van. Ezek minden helyiség legfontosabb elemei, és a dekorációs funkciók mellett a központi világítás szerepét töltik be. Ügyesen megválasztva mind a szemnek örömet okoz, mind pedig a megfelelőt meg fogja teremteni. Érdekes hatást a rusztikus stílusú lámpák hoznak létre, amelyeknek nincsenek árnyékai - egy Edison dekoratív izzó - látható széndiódákkal, az ilyen megvilágítás dekoratív eleme. Mindannyian ismerjük a villanykörte történetét. A felfrissített forma és a LED források használatának lehetősége arra késztette a múltbeli ereklyét, hogy a „belsőépítészet” elnevezésű polcon ismét saját helyet találjon. Az ilyen villanykörtét használó lámpák kellemes, nem tükröződő fények. A rusztikus stílusnak megfelelő másik javaslat az ökológiai Kazuki keretek sorozata rétegelt fából.

Rustic hanging lamp Glenn medállámpa, rusztikus stílusban, fekete színben. E27 aljzat, 60 W teljesítmény.

Asztali világítás - rusztikus stílusú dekoráció

A rusztikus stílus „a fa körül forog” - az ezt a stílust hangsúlyozó tárgyakat ősieknek nevezhetjük, de ügyesen beleillesztve őket az elrendezésbe, ennek az irányzatnak sok tudósa örülni fog. Gyönyörű és egyben finom akcentus az asztali lámpák. A weboldalunkon található legegyszerűbb verzió egy Britoplighting termék. Ki gondolta volna, hogy egy fadarab és Edison izzója egymással kombinálva hihetetlenül érdekesnek tűnik? Egyszerű kialakítás - a rusztikus stílus és funkcionalitás lényege. Egy ilyen lámpa minden bizonnyal elfér bárhol, ahol kellemes fénnyel kell megvilágítani a teret.

Rustic table lampRusztikus stílusú asztali lámpa. Rusztikus asztali lámpa Trongo. E27 aljzat, 60 W teljesítmény.

Rusztikus külső világítás

Az épületek homlokzatai is díszíthetők. Nem csak a különböző színű homlokzatok segítségével. A rusztikus stílusú külső megvilágítás elsősorban fémből készült lámpák. A rusztikus stílusban a leggyakoribb lámpaernyők dekoratív törött üvegből vagy ólomüvegből készülnek.

Rustic outdoor lamp Kültéri fali lámpa rusztikus stílushoz. Ólomüveg. Aljzat E27, 60W.

A Lunares.pl üzletünkben rusztikus stílusú olasz lámpák elsősorban az Allum cég javaslata

A modern építészek utánozzák a régi rusztikus stílust, ötvözve másokkal. Ennek köszönhetően lélegzetelállító „otthoni díszletet” tudnak létrehozni. A rusztikus stílus, az egyszerű elemek használatának köszönhetően, nagyon plasztikus, ennek köszönhetően millió különböző elrendezés létrehozását teszi lehetővé.

Az egyik irányzat, amely eltér a rusztikus stílustól, a Modern rusztikus. Században hozták létre az Egyesült Államokban. Ezeket a nagyon modern belső tereket főleg innovatív technikai megoldásokkal azonosítják. Exkluzív kivitel és minimalizmus jellemzi őket. A modern rusztikus stílusban kialakított belső terek elbűvölőek, egyediek és számos újítással korszerűsítettek. Itt a rusztikus lámpák modern formákat öltenek. Azonban anélkül, hogy elvesztené varázsát.

Ha a bútorozás vagy a felújítás szakaszában van, és egyúttal a rusztikus lámpák is elbűvölték egyszerűségével, meghívjuk Önt, hogy ismerkedjen meg azzal az ajánlattal, amelyet mindenki számára készítettünk, aki otthonának és lakásának tökéletes megvilágítását keresi.

Talán érdekli ezeket a termékeket?

Padló lámpák, Állandó lámpák, Asztali lámpák, Függőlámpák, Kültéri világítás, Kültéri fali lámpák, Külső mennyezet, Rusztikus fények

Oszd meg ezt az oldalt