Ingyenes szállítás a 54545Ft-tól
Több mint 57 000 termék
{{ aa_name() }}

Napgömbök - vélemények és tanácsok

A napgömbök hatékonyan világítják meg a kertet nappal és éjszaka is? Cserélhetek bennük izzókat? Bemutatjuk Önnek a napgömbök használatával kapcsolatos információkat. Azt is tanácsoljuk, hogyan válasszuk ki a megfelelő világítást, hogy hosszú ideig élvezhessük az erős fényt!

Könnyű összeszerelés és mobilitás

A napelemes lámpák működéséhez nincs szükség elektromos vezetékekre, a kertet pedig alaposan fel kell újítani. Napenergiával működnek, ami befolyásolja a könnyű összeszerelésüket. Elég, ha ** a napgömböt ** a talajba helyezett stabil alapra vagy egy kis csőre szerelik. Ha a lámpák beállítása unalmas, és azt tapasztaljuk, hogy a kertben lehet változtatni - a berendezés könnyen másutt is felállítható.

Világítson ingyen

A napgömbök energiát merítenek a napfényből. Kísértés lehet azt mondani, hogy - a lámpák vásárlásával járó költségek mellett - a berendezés ingyenesen világít! Mindazonáltal szem előtt kell tartania, hogy a lámpák hozzáférjenek a napfényhez, és így lehetővé tegyék a töltésüket. Az akkumulátor töltési ideje körülbelül 8 óra. A napfény intenzitásától, a felhősségtől és a lámpaernyő tisztaságától függ. Érdemes időről időre megtisztítani a napgömbök felületét **, hogy gyorsabban tölthessék őket. A lámpák télen is működnek, és akár -15 ° C-ot is képesek ellenállni. Kék napelemes
lámpa

Diffrent méretek

A kerti gömbök különböző méretűek: 20, 25, 30, 40 és 50 cm átmérőjűek. Az ilyen sokféleség megkönnyíti a környezet megfelelő méretű lámpával való összehangolását. Nagy kertek számára, gazdag és magas növényzettel, nagyobb átmérőjű golyókat ajánlunk. Kisebb kertekben, kis növényekkel, a kisebb lámpák jobban működnek.

Karbantartás

Míg a napelemes lámpák esetében nincs szükség áramforrásra, akkor a fénygömbökről döntve emlékeznie kell rá.

A napgömbök többnyire beépített, alacsony teljesítményű LED-modulokkal rendelkeznek. Ha egy idő után azt tapasztaljuk, hogy a lámpák nem világítanak olyan intenzíven, mint korábban, sajnos nem lehet cserélni az izzókat, mint például az elektromos golyók esetében, amelyek E27 foglalattal rendelkeznek egy közönséges LED-izzó számára. Például vannak olyan LED izzók, amelyek egyenértékűek a hagyományos 100 W-os izzókkal. Amikor a kertnek erős fényre lesz szüksége - csak cserélje ki az izzót egy erősebbre, amely nagyobb területet fog megvilágítani. Szerencsére a LED meghibásodások nagyon ritkán fordulnak elő, sőt hosszú életűnek számítanak, mert élettartamuk átlagosan legfeljebb 50 000 óra fény!

RGB izzó

A világítás ideje

A napgömbök hatékonyan meg tudják világítani a környéket, de hozzáférniük kell a napfényhez. Csak éjjel fognak dolgozni, mert nappal kell tölteniük. Ha napközben is szükségünk van a kert megvilágítására, a napelemes lámpák nem lesznek a legjobb választás. Az elektromos golyók viszont lehetővé teszik a fény használatát a nap vagy az éjszaka idejétől függetlenül. A napsugárzás nincs hatással az elektromos lámpák megvilágítási intenzitására - felhős nap után nem kell aggódnia, hogy az elektromos gömbök kevésbé lesznek világosak éjszaka.

Talán érdekli ezeket a termékeket?

Solar Garden Balls

Oszd meg ezt az oldalt