Ingyenes szállítás a 54545Ft-tól
Több mint 57 000 termék
{{ aa_name() }}

Napgömbök - túlélik a telet? Hosszú távú teszt

A napenergiával működő napelemes lámpák tökéletes megoldást jelentenek mindazok számára, akik törődnek a környezettel. Ökológiai, hatékonyak, és mondhatni, hogy ingyen ragyognak. Sokan azonban aggódnak amiatt, hogy ha korlátozott a napsütés, például felhős időben vagy télen, akkor a lámpák nagyon gyengék lesznek, vagy egyáltalán nem. A napgömb ellenáll a télnek? Sütni fog a napsütés ellenére is?

Üzletünk előtt elhelyeztünk egy napgömböt, és figyeltük, hogy működik, különösen télen. Itt van a napelemes lámpa használatáról szóló jelentésünk!

Napelemes lámpa felszerelése

A napelemes lámpák esetében nem szükséges megtervezni és összeszerelni az áramellátást. Izzónak köszönhető, hogy az akkumulátorokat a napfénytől nyert energiával töltik fel. Ezenkívül a LED-izzók használatának köszönhetően megváltoztathatja a színüket, és hozzáillesztheti például a kertben virágzó virágokhoz.

Készlet napgömbök

A lámpák beindítása

A napgolyókban nem kell aggódni a golyók kilövésével. Legtöbbjük szürkületérzékelővel van felszerelve, aminek köszönhetően a gömbök elkezdődnek, amikor elsötétednek, és a napot regenerálásra, vagy az akkumulátorok töltésére fordíthatják.

Hőmérsékletek

Télen a levegő hőmérséklete gyakran -15 ° C-ra csökkent, különösen éjszaka. Hogyan befolyásolta ez a labdát? A lámpa még mindig világított, ráadásul a bölcső és a lencse nem mutatott repedéseket az alacsony hőmérséklet miatt. Érdemes megjegyezni, hogy a napenergia golyók külső használatra vízálló, így csapadék nem befolyásolja a működését.

Napgolyó

Elem élettartam

A napkollektorba helyezett újratölthető elemek túlélték az alacsony téli hőmérséklet időszakát. A tavasz beköszöntével világossá vált, hogy még mindig dolgoznak, így a lámpa felragyoghat. Ha azonban kiderül, hogy a tél után az akkumulátorok teljesítménye csökkent - könnyedén kicserélheti őket újakra. Széles körben elérhetőek, beleértve a szupermarketeket is, költségük néhány vagy egy tucat zloty között változik.

Töltés

Nyáron, amikor az éjszakák rövidek, a napok hosszúak és gyakran nagyon naposak, a napelemes lámpák töltésének ideje és az általuk éjszaka kibocsátott fény minősége nagyon kielégítő. Azonban a téli, a hosszabbítás az éjszaka és a rövidülés a nap és a korlátozott napfény, lehet, hogy a probléma a töltési sebessége napenergia golyót. További nehézséget jelent a gyakori havazás és a szennyeződések megjelenése, amelyek elhomályosítják a fény egy részét - elismerjük, hogy ez aggódott a legjobban ..

Az ilyen nehézségek ellenére azonban a naplemente után a lámpák még mindig világítottak. Hogyan lehetséges ez? A napgömbök nagyméretű újratölthető elemekkel és energiatakarékos LED-rendszerekkel vannak felszerelve.

Napgömbök Lunaresben

A napgömbök egész évben használhatók?

Miután napelemes lámpákat teszteltünk nálunk, azt mondhatjuk, hogy alkalmasak kertek vagy felhajtók egész éves használatára és megvilágítására. Ezenkívül nagyon tartósak, energiatakarékosak és könnyen használhatók. Problémák esetén, például az akkumulátor teljesítményének romlása, néhány év bátor munka miatt - nagyon jó, hogy a legtöbb modell könnyedén ki tudja cserélni őket. A napgömbök telepítéséhez sem szükséges az egész kertet ásni és újratervezni az elektromos vezetés gondolatával. A szolár tápellátásnak köszönhetően nem szükséges a lámpákat az áramforráshoz csatlakoztatni.

Talán érdekli ezeket a termékeket?

Solar Garden Balls

Oszd meg ezt az oldalt