Ingyenes szállítás a 54545Ft-tól
Több mint 57 000 termék
{{ aa_name() }}

Loft belső terek

Meghívjuk Önt, hogy olvassa el az ipari stílusú belső tereket, vagy azonnal nézze meg az ipari stílusú lámpák kategóriáját.

Az ipari stílusú belső terek rendhagyóak. Ennek köszönhetően átvették sok szív és képzelet tervező mesterét. Nyers, minimalista és hűvös érzés. És mégis kedvelheted őket.

Ha nagyra értékeli a figyelemre méltó megoldásokat és jól érzi magát, amikor olyan tárgyak veszik körül, amelyek úgy néznek ki, mintha egy másik korszakból származnának, vagy tiszteletben tartja az aktív hidegséget és az elegáns minimalizmust, akkor a belsőépítészet ipari stílusú kialakítása a legmegfelelőbb választás csak Önnek!

Ipari csőfény

Loft ipari stílusú enteriőr - novella

Az építészeti ipari trend az ötvenes években lezajlott amerikai recesszió után jött létre. Az elhagyott gyárakat és nagy gyártócsarnokokat valahogy kezelni kellett. általában a belső terek nagy tereit művészek lakták. Azokban a napokban, egy belső stílusú, ipari stílusú lakás, semmilyen módon nem kapcsolódott a luxushoz. - hogy van ma? Teljesen különböző. Lengyelországban az első ipari stílusú belső terek a 90-es évek elején jelentek meg. A manapság kialakított szoba, mint a loftok, szinonimája a mesterkedésnek, a szabadságnak és a finomításnak.

Mi jellemzi az ipari belső tereket?

Ha van lakása vagy háza, amelynek szobái magasak és tágasak, ez egy eszköz erre. Az ipari stílusú belső tér slágernek tűnik. Első pillantásra a belső stílus hűvösnek tűnhet, de az ügyesen kiválasztott kiegészítők megszeretik a nagy terek kialakításának ezt a módját. Az ipari stílusú belső tér magas helyiséggel és a kiegészítők minimális mennyiségével tiszteletben tartja az ipari stílus érdemeit. Ez nem azt jelenti, hogy van kicsi M-je, így nem lehet belső teret készíteni ipari stílusban - a falakat le lehet bontani, és hála egy nagyobb lakás épül ott. A nyitott, jól elrendezett felületi padlóról lényeges stílust lehet rajzolni. A beton vagy klinker falak használata tégla siker. Ha nem akarunk nyers téglát vagy betont, lakásunk falát vagy ipari stílusú házat dönteni, akkor fehérre vagy szürkére festhetünk. Az ilyen árnyalatok hatékonyan formálják a helyiséget, ami a fényes alkalmazásnak, a nagyobb színeknek köszönhető. Az élénk színek hűvös hangulatot árasztanak. Ha van lakása egy épületben, amely egykor gyár volt, akkor semmilyen áron nem szabad csövekkel, acélsínekkel borítani. Ilyen kiegészítéseket ki kell tüntetni.

Loft
Light

Talán érdekli ezeket a termékeket?

Ipari fények, Loft fények, Irodai fények, Étkező helyiségek, Konyhafények, Ifjúsági lámpák, Bathrooom lámpák, Folyosófények, Nappali lámpák, Hálószoba fényei, Fali lámpák, Padló lámpák, Állandó lámpák, Asztali lámpák, Függőlámpák, Süllyesztett lámpatestek, Bútor világítás, Mennyezeti lámpák, spotlámpák, Sínrendszer, LED csíkok, csillárok

Oszd meg ezt az oldalt