Ingyenes szállítás a 54545Ft-tól
Több mint 57 000 termék
{{ aa_name() }}

Karácsonyfa koszorú, mint kültéri világítás

Kíváncsi arra, hogyan díszítse otthonát, kertjét, teraszát vagy erkélyét a közelgő karácsonyi ünnepekre? A fényes dekoráció létrehozásának tökéletes módja, csodálatos, meleg légkör megidézése és a karácsony varázslatának hangsúlyozása a kerti izzókoszorúk használata. Ellenállnak a téli időjárási viszonyoknak és nagyon hatékonyak.

A könnyű dekorációk rövid története

A könnyű karácsonyi díszek divatja a kilencvenes évek elején érkezett hazánkba az USA-ból. Az amerikaiak a mai napig híresek az ünnepek rendkívül impozáns és pazar díszítéséről. Színesnek, vidámnak, mesésnek, kissé giccsesnek kell lennie, de mindenekelőtt - egyértelműen.

Az Egyesült Államokból is származnak hagymás alakú füzérek, amelyek minden évben megvilágítják a világ valószínűleg legismertebb karácsonyfáját, egy New York-i fát a Rockefeller Centerben. A látványos hatást 45 000 LED-lámpa segítségével érik el, amelyek több mint öt mérföldes kábelen vannak elhelyezve. A luxus és a modernitás szimbólumát jelentő New York-i dekorációt csak színes fények és egy Svarovski kristályokból álló csillag díszíti.

Hogyan lehet megvilágítani a házat és a kertet az ünnepekre?

Télen, amikor gyorsan besötétedik, egy kis kellemes ragyogásról álmodunk. A karácsony a tökéletes pillanat a mély, téli álomkert felélesztésére és fényekkel való díszítésére. Ebben a szerepben a kerti izzók tökéletesen működnek, ami nagyban felderíti az otthoni teret, hozzáadva varázslatos varázsát és varázsát.

A karácsonyi világításnak nem kell triviálisnak lennie, és csak a karácsonyfa díszítésére kell korlátozódnia. A kerti füzéreket fehér pihe, csupasz faágak, cserjék, korlátok, ablakkeretek díszíthetik, vagy kiemelhetik a tető vagy akár az egész ház alakját. Az otthonunkat és kertünket körülvevő izzóláncok varázsolni fognak meleg fényükkel, csodálatos, ünnepi hangulatot teremtve.

Ne felejtsük el, hogy könnyű dekoráció készítésekor ne vigyük túlzásba a színek mennyiségével. Ideális esetben, ha kettőt választ, legfeljebb három színt. Mielőtt elkezdené díszíteni, gondoljon át a ház homlokzatának színére. Ha az emelkedés téglából készül, akkor érdemes elérni az arany-vörös színben fenntartott világítást, és ha szürke - tegye a fehér-kék keretet, amely szürkével valóban csodálatos lesz.

Kerti lámpák, izzók - az otthon és a kert hatékony megvilágításának módja

A Garden Light String a saját igényeinek és preferenciáinak megfelelően konfigurálható, amely lehetővé teszi, hogy azokat bármilyen díszített otthonhoz vagy kerthez könnyen hozzá lehessen igazítani. Mindenekelőtt módosítani kell a keretek elhelyezése közötti távolságot, amelyet fél méterenként, méterenként vagy más általunk választott távolságonként ki lehet hajtani. Ez befolyásolja a fény erejének szabályozását is, amely különösen akkor működik, ha a füzéreknek nem annyira világításként, hanem dekoratív módon kell működniük. Ezenkívül a kábel keresztmetszete lehetővé teszi a soros csatlakozású füzért , ami azt jelenti, hogy sok méteres izzó láncot tudunk összekötni egy kimenettel.

Garland-Luc

És milyen izzók kompatibilisek a kerti füzérrel? Az izzók a legnépszerűbb E27 szálakkal vannak felszerelve, amelyekre különböző típusú izzókat helyezhetnek el. Természetesen használhatunk egy hagyományos vagy meleg vagy hideg színű energiatakarékos izzót. Ha azonban az innovációra és a modernségre összpontosítunk, akkor érdemes LED izzókkal megvilágítani otthonát és kertjét, amelynek kétségtelen előnye, hogy különböző színűek, például fehér, sárga, piros, zöld vagy kék, és nem generálnak túl magas energia számlázza az áramot.

A kerti izzók nagyszerű módja a kert megvilágítására télen, biztonsági okokból is. IP44 védettség jellemzi őket, ami azt jelenti, hogy a szabadban használhatók, ellenállnak a szennyeződésnek és a légköri csapadéknak. Minden keret szilikon gyűrűvel van lezárva, amely megvédi a nedvességtől és az alacsony hőmérséklettől.

A füzérek rengeteg lehetőséget adnak, és önmagukban is díszek, amit a Rockefeller Center karácsonyfája is megerősít. Ezért ne habozzon tovább, csak rendelje meg a figyelemfelkeltő kerti füzéreket a lunares.pl oldalon, és varázslatos hangulatot teremtsen az ünnepek körül otthonában.

Talán érdekli ezeket a termékeket?

Kerti Light Strings, Ipari fények, Loft fények

Oszd meg ezt az oldalt