Ingyenes szállítás a 54545Ft-tól
Több mint 57 000 termék
{{ aa_name() }}

A Dulux 2020-as színe - mentaszürke - tökéletes alap a világítással kapcsolatos kísérletekhez!

Csakúgy, mint a szobák világítása, a színek is nagy hatással vannak a közérzetünkre - energiát adhatnak, megnyugtathatnak, nosztalgiát ébreszthetnek. A mentaszürke egy friss és nyugtató szín, amely jó hangulatba hozza és megnyugtatja érzékeit, és elég univerzális ahhoz, hogy minden lámpa egyedi hátterévé váljon!

A Dulux 2020-as színe - mentaszürke - tökéletes alap a világítással kapcsolatos kísérletekhez!

Borsmenta zöld
háttérként

A Globális Esztétikai Központ szakértői minden évben olyan színt választanak, amely tükrözi a globális trendeket és életmódunkat. Az év színe a belsőépítészet hátterévé válik. A 2020-as év egy új évtized kezdete, ezért emelkedik ki és jelent új kezdeteket. Emiatt a Dulux színspecialistái a Mint Grey-t választották az év színének.

Éteri, élénk szín, a reggelhez - valami új hajnalához társul. Ugyanakkor nyugtató szín, a természettel társul, és ellensúlyt teremt a gyors életritmusnak. A mentaszürke a színek több árnyalatának kombinációja - zöld, kék és szürke. Az, hogy hogyan néz ki a belső térben, más színek és világítás kombinációjától függ. Kísérletezzen, és az Ön preferenciáitól függően próbálja meg kihozni az Év Színe zöld, kék vagy szürke visszaverődését!

Csakúgy, mint a szobák világítása, a színek is nagy hatással vannak közérzetünkre - energiát adhatnak, megnyugtathatnak, nosztalgiát ébreszthetnek. A mentaszürke egy friss és nyugtató szín, amely jó hangulatba hozza és megnyugtatja érzékeit. Jól működik halvány narancssárga, sötétebb zöld, barna, grafit árnyalatokkal, fehér árnyalatokkal. Az év színének „társaságától” függően különböző hatásokat kapunk a belső térben.

Talán érdekli ezeket a termékeket?

Beltéri világítás, Világítás a szobában

Oszd meg ezt az oldalt