Ingyenes szállítás a 66 000 Ft-tól
Több mint 64 000 termék
Kosár:
{{ basket.value_before_discount | currency }} ({{basket.quantity}}) (üres)
Kosár:
{{ basket.value_before_discount | currency }} ({{basket.quantity}}) (üres)
{{ aa_name() }}

Faliórák

Faliórák

Gondolhatja, hogy a mobiltelefonálás korában már nincs szükségünk klasszikus órákra . De nem fárasztó tovább nézni a telefont, hogy ellenőrizze, mennyi az idő? Ez kellemetlenné válhat olyan helyeken, mint az otthon, ahol pihenést, kikapcsolódási és csendes pillanatokat keresünk.

Bútor kiegészítők - órák

Klasszikus, régimódi, modern, dekoratív ... Minden órának két funkciót kell ellátnia - egyrészt jól le kell számlálnia az időt, másrészt meg kell egyeznie a belsőépítészettel. Természetesen senkinek nincs igazsága megmondani, milyen órát vásároljon, de mielőtt döntene az egyetlen mellett, győződjön meg arról, hogy megjelenése nem vezet be diszharmóniát a nappaliba, a hálószobába vagy akár a konyhába. A stílusosan összefüggő belső tér garantálja az otthoni jólétet.

Faliórák

Minden otthon legyen legalább egy óra a falon. Nemcsak szervezeti funkciója, hanem megjelenése miatt is. Legyen szép részlet, amely kiemelkedik a környezetből. A kör alakú tárcsával ellátott óra időtlen klasszikus, ritkábban vannak olyanok, amelyek négyszögű tárcsákkal rendelkeznek - amelyek a modernséghez kapcsolódnak. A legújabb trend egy olyan óra, amelynek nincs tárcsa! Hogyan lehetséges? A falon lévő számok középen a kezek körül helyezkednek el - és a kezek alatt van elrejtve az órát mozgásba helyező mechanizmus.

Falióra - óraszámlap

Az óra megjelenését a belsőépítészetnek kell meghatároznia, de a végső választás a vevőn múlik. A fekete, fehér vagy színes kéz háttérének számító tárcsa nem zavarhatja az óra olvashatóságát. Tehát mi lehet egy ilyen pajzson? Bármi, amire a szív vágyik: virágok, kerékpárok, pillangók, különféle minták, színkontrasztok, mi több, a pajzs lehet a kiindulópont, ahonnan a térbeli formák kialakulnak, hangsúlyozva az adott belső tér dekorativitását és egyéniségét.

Falióra - hova tegye?

Hol jelenjen meg az igazán nagy falióra? A nappaliban! Ez a legreprezentatívabb hely minden otthonban. Pedig a konyha az a hely, ahol leggyakrabban találkozunk családunkkal. Vagy esetleg van más hely, ahol egy ilyen óra megtalálja a használatát? És itt minden ház és lakás egyediségéről van szó - az igényektől függően.