Ingyenes szállítás a 54545Ft-tól
Több mint 57 000 termék
{{ aa_name() }}

Lámpák szobánként

Ebben a kategóriában bemutatjuk azokat a termékeket, amelyeket az Ön kényelme érdekében elkülönítettünk a szokásos elhelyezésükkel a házban. Nyilvánvalóan ez egy javasolt javaslat, amelynek célja, hogy megkönnyítse az Ön által kínált világítás széles körének kihasználását.

Világítási Tudásközpont - Blog

A világítás mint a belsőépítészetet kiegészítő elem Fabian

A világítás gyakran kiegészíti a belsőépítészetet. Fontos átgondolni a világítást és alaposan megtervezni. Hova fogja tenni az alapvilágítását? Hol szeretnél ma este olvasni? Hol kell elhelyezni a környezeti világítást? A gyakorlati igények kielégítése mellett a világítás segít kifejezni a belső tér kívánt stílusát.

A Dulux 2020-as színe - mentaszürke - tökéletes alap a világítással kapcsolatos kísérletekhez! Borsmenta zöld háttérként

Csakúgy, mint a szobák világítása, a színek is nagy hatással vannak a közérzetünkre - energiát adhatnak, megnyugtathatnak, nosztalgiát ébreszthetnek. A mentaszürke egy friss és nyugtató szín, amely jó hangulatba hozza és megnyugtatja érzékeit, és elég univerzális ahhoz, hogy minden lámpa egyedi hátterévé váljon!

Lámpák szobánként