Ingyenes szállítás a 66 000 Ft-tól
Több mint 64 000 termék
Kosár:
{{ basket.value_before_discount | currency }} ({{basket.quantity}}) (üres)
Kosár:
{{ basket.value_before_discount | currency }} ({{basket.quantity}}) (üres)
{{ aa_name() }}

Újságállványok

Az újságos standok olyan helyeken hasznosak, ahol általában sok időt töltünk a sorra várva. Váróterem, recepció, egészségügyi központ ... de néha egy kávézóban vagy butikban is unatkozunk - főleg, ha egy barát új ruhát választ magának, és máris unja. Néha sorokban olvasunk a fogorvoshoz, fodrászhoz vagy kozmetikushoz.

Hasznos bútor kiegészítők ...?

Az újságos állványok az egyik leghasznosabb bútor kiegészítők. Ez egy speciális típusú újságállvány, amely raktárként működik, amely megvédi a sajtót a sérülésektől, és bizonyos módon biztosítja szegregációját is. Kik közülünk nem unatkoztak egy rendkívül kellemetlen helyen lévő váróban? Tartsa a fejét valami mással elfoglalva, mint a diagnózis megvárása, de minimálisan csökkenti a stresszt és eltereli a figyelmet a mindennapi problémákról.

Miből készülnek az újságállványok?

Kellemes természetes fonás, fa vagy vászon kapható újságokhoz, akár üveg, fém vagy műanyag. Az alap a stabilitás és az esztétikus megjelenés, amelynek együtt kell járnia a belsőépítészettel. Az újság tulajdonosának kiemelkednie kell a környezetből, megmutatnia, hogy van itt valami, ami kellemesé teheti az idejét, és kellemes olvasással foglalkoztathatja az elméjét.

Faújság otthon áll

A magazintulajdonos nyilvános téren elért nyilvánvaló előnyén kívül meg kell említeni az otthonában betöltött fontos szerepet is. Az újságos stand egy olyan szervező, ahol nemcsak heti magazinokat, divatmagazinokat, útmutatásokat és hobbiújságokat tárolunk, hanem keresztrejtvényeket, könyveket, néha térképeket és szórólapokat is. Egyszóval mindent, aminek kéznél kell lennie, ha unatkozunk. Egyszerű és divatos - állítólag kellemes a szemnek és funkcionális. A faújságtartóknak , amelyeket leggyakrabban otthonunkba vásárolunk, meg kell egyezniük a belsőépítészettel.

Fém újságos állvány a szalonokban

A fém olyan anyag, amely tartósabb, mint a fa, így nem csoda, hogy a fém újságos tokok megjelennek a fodrász és divatszalonokban vagy kozmetikusokban. A fém a tervezők számára sokféle lehetőséget kínál. Manapság a formák sokfélesége együtt jár az áttört mintákkal és a formák egyszerűségével. A divatos geometrizálás a modernitás jele, amely ma a közterületen jelen van.