Ingyenes szállítás a 66 000 Ft-tól
Több mint 64 000 termék
Kosár:
{{ basket.value_before_discount | currency }} ({{basket.quantity}}) (üres)
Kosár:
{{ basket.value_before_discount | currency }} ({{basket.quantity}}) (üres)
{{ aa_name() }}

Shabby Chic lámpák

Shabby Chic lámpák

A Shabby Chic egyike azon kevés stílusoknak, amelyeknek saját szerzőjük van. Ezt a stílust az angol Rachel Ashevel találta ki, aki különféle dolgokat vásárolt a bolhapiacokon, és sikerült valódi remekműveket létrehoznia abból, amit szerzett. A sok apróság és dekoráció között különféle lámpák voltak, és ezek a stílus szerves részévé váltak. És most, amikor a kopott sikkeket mesterségesen elöregedett dolgokból készítik, itt a lámpák fontos szerepet játszanak.

Mi a kopott elegáns belsőépítészet és a világítás jellemzője?

Már a névből is ismert, hogy az ilyen belső terek kialakításakor a különböző régi dolgok különösen értékesek. Durván szólva, bármi, amit a nagyi hátrahagyott, tökéletes anyag lesz. A bájos régi tárgyakhoz való ilyen ragaszkodás ellenére maga a stílus viszonylag fiatal, csak az 1980 -as évek végén jelent meg.

A kopott sikk fő elve, hogy minél több különböző részből álljon, miközben hasonló tulajdonságokkal rendelkezik. Az ilyen belső terekhez kiválasztott lámpáknak meg kell felelniük az általános követelményeknek is:

  • Pasztell színek. A stílus finom rózsaszín-bézs színskálát, világos, de szükségszerűen visszafogott színeket feltételez. A pasztell színek klasszikus árnyalataiban és kis virágmintás kis fali lámpái nagyon jól néznek ki. A sötét fából készült fali lámpa és a virágos motívumú bézs-barna lámpaernyő finom rózsaszín színben tökéletesen illeszkedik a kopott, elegáns hangulathoz. Az ilyen gyönyörű fali lámpák megvilágítják a nappalit, a hálószobát, az étkezőt és az előszobát.
  • A rengeteg különféle textiltermék: párna, függöny, takaró, hímzett szalvéta és egyéb dolgok elengedhetetlen stílusjelzők. És természetesen itt a legalkalmasabbak az éjjeli lámpák és a lágy szövet tónusú asztali lámpák. A belső teret egy nagyon hasonló kialakítású, kopott, elegáns asztali lámpa egészíti ki, ez is remek dekoráció és világítás lesz a hálószobában, éjjeli lámpaként.
  • Ami a szerelvényeket illeti, a barna fa karú, matt árnyalatú és mindig meleg sárga fényű modellek fognak a legjobban kinézni. Maximális dekoráció. Ez egy olyan stílus, amely nem fogadja el az egyszerűséget, ezért a lámpáknak legalább apró rajzokkal, és lehetőleg más dekorációval kell rendelkezniük, tompa színekben. A függő lámpa barna fakerettel, három fényforrással és mintás virágos lámpabúra finom bézs árnyalattal tökéletesen illeszkedik a belső világítás többi részéhez. A fa és a szövet kombinációja a nappaliban, a hálószobában, a konyhában és az előszobában.

Milyen kopott, elegáns lámpákra van szükség az elegáns hangulat megteremtéséhez?

A kopott sikk lágy megvilágítást sugall, így a falak és a mennyezet melletti hatalmas sárgaréz csillárok vagy plafonok itt nyilvánvalóan nem megfelelőek. Kerülni kell a LED szalagok modern megoldásait és más technológiai újításokat is.

  • A kis kecses lámpák és a fali lámpák illeszkednek a belső térbe. Választhat klasszikus lámpaernyővel rendelkező függő lámpát fehér és kék árnyalatokban, három fényforrással általános belső világításként. Minden forrásnak szórt, elnémított világítást kell létrehoznia, hogy ne legyen túl fényes izzó. De a lámpatestek puszta száma meglehetősen nagy lehet, és nagy a kereslet különféle formákban, dekorációkban, dekorációban, a shebbi chic számára elengedhetetlen a különböző stílusok különböző elemeinek diszkrét kombinálása.
  • Az azonos típusú kopott, elegáns lámpa 5 fényforrással szintén jó megoldás lesz, és hangsúlyozza a kiválasztott stílust. A fehér keret és az érdekes lámpaernyő -motívumok a belső térben újraalkotják a nagymama házának hangulatos és szerény hangulatát, amely békét és boldogságot hoz. A belső térnek esztétikailag körültekintő gondatlanságnak, bizonyos szabálytalanságnak, kis kreatív rendetlenségnek kell lennie. Egy ilyen egyedi megvilágítású nappali vagy hálószoba elviszi a lakosokat az álmok és a meleg emlékek országába.
  • A függő, kopott, elegáns lámpák, fali lámpák, állólámpák és asztali lámpák a romantika, a kifinomultság, az élénkség és a mesebeli ókor csillogását adják a lakás belsejének. A kopott, elegáns dizájnt hangsúlyozhatja a finom, világosbarna árnyalatú, finom fém csillár, a textil lámpaernyővel azonos árnyalatban, ami visszafogott és világos megjelenést kölcsönöz. A három fényforrás és a keret kifinomult formája egyedi módon hangsúlyozza a nappali vagy hálószoba világításának esztétikai tulajdonságait.