Ingyenes szállítás a 66 000 Ft-tól
Több mint 64 000 termék
Kosár:
{{ basket.value_before_discount | currency }} ({{basket.quantity}}) (üres)
Kosár:
{{ basket.value_before_discount | currency }} ({{basket.quantity}}) (üres)
{{ aa_name() }}

Rajongók

Rajongók

Mennyezeti ventilátor – melyik helyiségben működik a legjobban?

A mennyezeti ventilátorok segítenek rávilágítani a legfontosabb dolgokra, miközben kényelmet és stílust visznek minden helyiségbe – beltéren vagy kültéren. A nyitott terektől a hangulatos hálószobákig, a gyönyörű társalgóktól a kültéri teraszokig az Ön számára tervezett mennyezeti ventilátor.

Szívjon friss levegőt bármely helyiségbe. Bármilyen méret, bármilyen felület, bármilyen stílus… Válasszon oszloplegyezőket az elrendezésének megfelelően. Az ajánlott termékeket üzletünkben megvásárolhatja, ingyenes szállítási lehetőséggel.

A ventilátor sebességének meleg napokon történő szabályozásához bizonyos ventilátorok távirányítóval rendelkeznek. A praktikus távirányítóval felszerelt termékek olyan funkciókkal rendelkeznek, amelyek lehetővé teszik a propeller forgási sebességének megváltoztatását a helyiségben bárhol. Tökéletes választás, amely díszíti a helyiséget és biztosítja a megfelelő levegő hőmérsékletet, miközben fő világítássá válik. Ez egy rendkívül praktikus megoldás, amely számos előnyt egyesít vonzó áron.

Maradj nyugodt kint. Az otthoni ventilátor stílust és légáramlást kölcsönöz kedvenc szabadtéri szórakozóhelyeinek. Mindegyik a legjobb minőségű felületeket és berendezéseket kínálja, amelyeket úgy terveztek, hogy ellenálljanak a feltételeknek az évekig tartó problémamentes működés során. Töltsön forró nyári napokat családjával, és a ventilátor hűvösen tartja a vendégeket, függetlenül a külső hőmérséklettől.

Mennyezeti ventilátorok kültéri telepítéssel? Tanácsot adunk a tökéletes megoldás kiválasztásához.

Vannak bizonyos korlátozások a mennyezeti ventilátor elhelyezésére vonatkozóan, attól függően, hogy milyen nedvességgel érintkezik.

A beltéri ventilátorokat olyan helyeken kell tartani, ahol nem érintkeznek vízzel, például nappaliban és hálószobában. Az IP20 (páratartalom) védettségű mennyezeti ventilátorok mérsékelt páratartalmú helyiségekben használhatók, például olyan helyiségben, ahol kinyitva a környezetbe integrálható összecsukható ajtó van.. Nem bírják a vízzel való közvetlen érintkezést. Az IP23 (páratartalom) védettségű mennyezeti ventilátorok magas páratartalmú helyiségekben használhatók, mint például zárt verandák, napelemes kertek vagy háztartási helyiségek. Vízlepergető, strapabíró felülettel rendelkezik, és minden fémfelületen horganyzott hátlap található a rozsda elleni védelem érdekében. Ezenkívül a propeller lapátjaik ABS műanyagból vagy zárt fából készülnek, hogy nedves körülmények között is hosszú élettartamot biztosítsanak. Az IP44 (nedves) védelemmel ellátott mennyezeti ventilátorok használhatók nyílt területeken, ahol közvetlen napfénynek, esőnek vagy vízpermetnek van kitéve, például pergolákon és nyitott verandákon. Nagyon tartós felülettel rendelkeznek, amely véd az esőtől és a hótól, és ABS műanyag pengékkel vannak felszerelve minden időjárási körülményhez.

Üzletünk változatos stílusú és kivitelű modelleket kínál, amelyek minden igényt kielégítenek. A modern álló ventilátor letisztult, nem feltűnő megjelenést kölcsönöz a nyitott tereknek. Választhat valami hagyományosabbat, hogy kiegészítse a szobákat klasszikus, elegáns dekorációval. Sok modell lehetővé teszi a távirányító vezérlését, a sebesség beállítását, a készülék teljesítményének megváltoztatását és a világítási funkciók végrehajtását.. A piacon kapható készülékek lehetővé teszik a téli üzemmódban történő munkát. Az alábbi utasítások betartása után könnyű lesz olyan terméket választani, amely akár egy kis lakásba is illeszkedik.

Oszlopos vagy mennyezeti ventilátor, hogyan válasszunk ventilátort a szoba méretéhez?

A mennyezeti ventilátor lapátok megfelelő méretének meghatározásához a hűteni kívánt helyiségben először meg kell mérni.. Ez a praktikus útmutató további információkat nyújt arról, hogy mekkora ventilátorméretre lesz szüksége a jövőbeni elhelyezkedése alapján.

  1. Mérje meg a szoba vagy tér hosszát és szélességét, majd szorozza meg pl. 3,7 m hosszú és 3 m széles = 11,1 négyzetméter. Ha ismeri a hely méretét, szűkítheti a keresést a kiválasztott eszközmodellre.
  2. Mérje meg a mennyezet magasságát. A ventilátoroknál legalább 2,1 m távolságnak kell lennie a ventilátorlapátok alsó része és a padló között. A kínálatunkban megtalálható standard modellek 2,4 m vagy 2,7 m hosszú mennyezettel működnek. Ha a mennyezete magasabb, egy további lehúzható rúdra lesz szüksége az optimális teljesítmény érdekében az egész helyiségben ezzel a típusú lámpatesttel.
  3. Ne feledje, hogy minden mennyezeti ventilátornak legalább 30 cm-re kell lennie minden faltól vagy tárgytól a megfelelő levegőhőmérséklet biztosítása érdekében.. Ha több ventilátor használatát választja, ügyeljen arra, hogy az egyik és a másik ventilátor propellercsúcsai közötti távolság legalább 99 cm.. A mennyezeti világítást kombinálhatja mennyezeti ventilátorral. A beépített lámpákkal felszerelt mennyezeti ventilátorok LED-modulokat vagy cserélhető LED-izzókat használnak. Egyes ventilátorok kétoldalas légcsavarlapátokkal rendelkeznek, így testreszabhatja színválasztását, miközben felfrissíti otthoni dekorációját. Valamennyi félig süllyesztett modell további rudak segítségével lefelé húzható a ventilátor leengedéséhez a magas belmagasságú helyiségekben.

Csökkentse az energiaköltségeket otthonában, ha a ventilátor levegőkeringését az évszakoknak megfelelően változtatja.

Ha kint meleg van, fordítsa el a ventilátort az óramutató járásával ellentétes irányba. A légcsavar lefelé nyomja a levegőt, fújó vagy hűsítő hatást keltve. A ventilátor 4 °C-kal hűvösebbnek érezheti a környezeti hőmérsékletnél. Télen állítsa be a ventilátort az óramutató járásával megegyező irányba. A légcsavarlapátok fel- és körbeszívják a levegőt, így a mennyezetre emelkedő meleg levegőt visszavezetik a lakótérbe.. A hatás segíthet beállítani a termosztátot nyáron +2,2ºC-ra, télen -1,1ºC-ra. Így a ventilátor az egyetlen energiatakarékos eszköz otthonában, mivel hozzájárul az alacsonyabb energiaköltségekhez. Emlékeztetni kell arra, hogy ez a megoldás csak a belső ventilátorokra vonatkozik.

Hazai szélmalom - készülék hatékonysága.

  • A LEVEGŐ ÁRAMLÁST köbláb per percben (CFM) mérik.. Minél nagyobb a légáramlási szám, annál több levegő kering a ventilátorban.
  • A gép motorjának ENERGIAFOGYASZTÁSÁT wattban mérik. Minél kisebb a teljesítmény, annál kevesebb energiát használ a ventilátor. Az egyenáramú motorral szerelt mennyezeti ventilátorok a legenergiahatékonyabbak és a legkevesebb áramot fogyasztják.
  • Az AIRFLOW EFFICIENCY megadja a teljes képet: a ventilátor CFM-jét elosztja a fogyasztott watt teljesítményével.. Minél magasabb a légáramlás hatékonysági értéke, annál több levegő áramlik át a ventilátoron wattonként.
Rajongók