Ingyenes szállítás a 66 000 Ft-tól
Több mint 64 000 termék
Kosár:
{{ basket.value_before_discount | currency }} ({{basket.quantity}}) (üres)
Kosár:
{{ basket.value_before_discount | currency }} ({{basket.quantity}}) (üres)
{{ aa_name() }}

Műanyag széklet

Műanyag széklet

Műanyag széklet - tökéletes a modern belső terekhez

A bárszékek sok meleget hozhatnak a helyiségbe, és érdekes módon rendezhetik el. Sok múlik az általános belső kialakításon és a háztartás tagjainak igényein, ezért a bárszék kiválasztása nagyon egyedi kérdés. Sok felhasználó választja a modern bárszékeket, amelyek különféle anyagokból készülhetnek. Leggyakrabban erős műanyag vagy fém, egyszerű vagy divatos formában. Közülük az első minimalista dizájnnal, a második pedig az avantgárd rendezéssel fog illeszkedni.

A bárszékek hangsúlyozzák a belső tér jellegét

Ha azt szeretnénk, hogy hangsúlyozzák a modern jellegét a belső, válasszon széklet kissé merészebb design. Szabálytalan formák, érdekes módon kombinált anyagok és végül kifejező, élénk színek - mindez nagy jelentőséggel bír. Érdemes játszani a színekkel, és a bárszékeket kontrasztos színben állítani. Garantált hatás! Kínálatunkban számos érdekes és praktikus megoldást talál az ilyen elrendezési ötletekre. Az egyik stabil lábon, az állványon vagy akár egy négylábú modern bárszék ugyanolyan érdekes és szokatlan.

Modern fém széklet

A fém bárszékek meglehetősen népszerűek. Az egyszerű formájú és visszafogott színű székek dominálják a minimalista belső tereket. Ezek lehetnek például fekete fém székek, amelyek érdekes módon kontrasztosak a fehér bútorokkal és dekorációval. A második, ugyanolyan eredeti változat a fém színes elemekkel. Az üzlet kínálatában megtalálhatók a fém-műanyag székek is, amelyek ötvözik az egyszerűséget és a magas esztétikát.

Modern bárszék ipari kivitelben

Jellemzően az ipari bárszékek nagyon élvezhetők. Nem kell díszítéssel rendelkezniük ahhoz, hogy eredetinek tűnjenek, és szokatlan dizájnnal lepjenek meg. Az ipari esztétikára és formára való hivatkozást eredeti, nyers megoldások fejezik ki. Ezek olyan székletek, amelyek erősen kiemelkednek az űrben. Szokatlan stílusuk fontos dekorációs elemévé teszi őket a megtalálás helyén.

Az ipari széklet lehet fém vagy fa üléssel. E két anyag egyetlen összefüggő egésszé való kombinációja harmonikus duót hoz létre. Ezenkívül a szék színe, amely általában sötét, sokat hozzájárul. Az ilyen színek tökéletesen harmonizálnak a falak hűvös árnyalatával és hasonló dekorációval színben és stílusban.

A modern bárszékek nagyon eredeti dekorációk bármely belső térben. Ha jól választja őket a dekorációhoz, praktikus és fenomenális bútorokat kap a konyhához, az étkezőhöz és még a nappalihoz is.