Ingyenes szállítás a 66 000 Ft-tól
Több mint 64 000 termék
Kosár:
{{ basket.value_before_discount | currency }} ({{basket.quantity}}) (üres)
Kosár:
{{ basket.value_before_discount | currency }} ({{basket.quantity}}) (üres)
{{ aa_name() }}

Műanyag lábtartók

Műanyag lábtartók

Az ülés kényelmének növelése érdekében, akár a kandalló előtti karosszékben, akár az íróasztalnál végzett munka közben érdemes egy kényelmes lábtartóval felszerelni magát. A műanyagból állítható magasságú lábtartó segít jobban összpontosítani az irodában végzett munka során.

A lábtartók kikapcsolódást jelentenek

Általában a fotel elé helyezik, hogy elmélyítsék a pihenés állapotát és növeljék a kényelmet pihenés közben. De tévénézés vagy könyvolvasás közben is a lábtartóra tehetjük a lábunkat. A fejjel lefelé fordított helyzet javítja a vérkeringést és lehetővé teszi, hogy szundítson egyet, ami a pihenés egyik módja egy kemény munkanap után.

Műanyag lábtartók

A nappali vagy hálószobai lábtartókban gyakran használt természetes anyagok máshol nem lehetnek praktikusak, például a szabadban. A nedvesség, a napfény és a magas vagy alacsony hőmérséklet tönkreteheti a természetes anyagokat, például a fát vagy a gyapjút. És mégis a teraszon is alhat egy kicsit. A műanyag lábtartók a kültéri körülményekhez igazodnak, könnyen tisztíthatók, ugyanakkor kényelmesen használhatók és működőképesek. Az irodában dolgozva is jól működnek.

Íróasztal lábtartója

Az irodában végzett munka azt jelenti, hogy órákon át ül egy asztalnál egy pozícióban. A műanyag lábtartóknak lehetőségük van magasságállításra, így azok a saját egyéni igényeihez igazíthatók, beleértve a saját magasságát is. A könnyen tisztítható anyagok, például a műanyag vagy a gumi tisztán tartják a munkahelyet. A lábakhoz rögzített csúszásgátló anyagok megakadályozzák a lábtartó csúszását csúszós felületeken is.

Irodai lábtartó

Megkülönböztetjük az irodai álló lábtartókat - amelyeket az íróasztalnál ülve és függesztve használnak, amelyeket az asztallap alá lehet szerelni. De vannak olyanok is, amelyek szoktak állni - olyan helyeken, ahol az alacsonyabb emberek nehezen férhetnek hozzá a munkahelyhez. Érdekes lehetőség az álló helyzetben a beépített masszázsszőnyeg, amely munka közben serkenti a láb keringését. Remek megoldás lesz azok számára, akiket a keringési problémák fenyegetnek, ha hosszabb ideig az íróasztalnál ülnek, anélkül, hogy fel tudnának kelni.