Ingyenes szállítás a 54545Ft-tól
Több mint 57 000 termék
{{ aa_name() }}

Vibia Lights Vibia Lights

A fiatal spanyol cég Vibia lámpáit funkcionális, átlátható kialakítás jellemzi, meggyőzik a magas színvonalú gyártást, és innovatív technológiával rendelkeznek. A formatervezés formális szigorúsága ellenére a berendezéseket harmonikusan ötvözi az eszközök széles skálájával, ami légköri, kellemes fényt teremt. A Vibia gyűjtemény színpalettáján fekete, fehér, arany és fém dominál.

Mennyezeti lámpa Vibia

A négyszögletes Vibia mennyezeti lámpát csak négy különálló rugós bilincs tartja a sarkokban. A lámpatest óvatosan úszik a mennyezet alatt, csillogó fehér üveg árnyalattal. A fény egyenletesen eloszlik, és káprázatosan kerül a szobába. A készülék több méretben van, így a lámpát az Ön igényeihez igazíthatja. A mennyezeti lámpatest szaténüvegből készült, fém bilincsekkel. A külső fázisvezérlővel való összehangolás lehetősége a megfelelő teljesítményadatokkal teszi ezt az eszközt praktikusnak és gazdaságosnak.

Asztali lámpa Vibia

A grafit - szürke Vibia asztali lámpát Diego Fortunato tervezte, aki a 18. századi történelmi modelleket modern módon értelmezi. A kvintessencia az esztétikai tisztaság, amelyben az asztali lámpa minden eleme hűséget biztosít az árnyalatokhoz. A világítástechnika is modern: egy átlátszatlan acélfal mögött egy energiatakarékos LED-modul elrejtésre került a közvetlen és meleg megvilágítás érdekében. A felület különböző színeitől függően a fény más formát hoz létre. A padló és függesztett lámpák kombinációja vonzó megjelenéssel és egyedi belső kialakítással rendelkezik. Az asztali lámpa közvetlen fényt bocsát ki, és acélból és a polikarbonát diffúzorból készül. Ez a modell arany szatén, réz és fehér színben is kapható.

Lógó lámpa Vibia

A Vibia függő lámpát Diego Fortunato tervezte, és jó esélye van arra, hogy a szépség ismerőinek megvilágítására vágynak. Egy kivételesen alakú, kezdetben karcsú alakzatú, kerekebb kompozíciós kialakítású, diszkrét, de finom elrendezésű keret. A közvetlen, szorosan irányított fénykibocsátás fényes szigetet hoz létre a szobákban, így egyedülálló légkört biztosít. A lámpabúra festett fémből készül. A lámpa 75 W-os halogénlámpával rendelkezik, és egy külső fázisvezérlővel is megvilágítható. A lámpatest fehér, piros és fekete színben kapható.

Sconces Vibia

A Vibia fali lámpa egyike a leghatékonyabb modelleknek a könnyű bútorokkal kombinálva. Ez egy kis, személyre szabott polc a LED-es lámpával az általános világításhoz, valamint egy kiegészítő lámpatest, amely állandóan felszerelt LED-diódával rendelkezik, amely olvasólámpaként szolgál. A fali lámpa közvetett fényt oszt meg, szétszórva. A diffúzor polikarbonátból készül. Ez a modell fehér és sötétbarna színű.

Egy másik Vibia egy feltűnő és időtlen tájékozódási lámpa magán- és kereskedelmi használatra. A lámpatestet Ramos Bassols tervezte és fejlesztette. Az alakzat a szükséges minimumra csökken. A fény kibocsátása előtérbe kerül. A Vibia fali lámpa gyakorlati fényforrásként szolgál például a lépcsőház vagy a folyosó megvilágításához, így mindenhol szükség van a biztonságra. Az integrált LED lámpa gondoskodik a folyamatos folyamatos működésről. Ez a modell különböző geometriai alakokban létezik, pl. Négyzet, kör. A fali lámpa matt króm fémből készül, színben kapható: fehér, fekete, szürke grafit.

A Jordi Vilardell által 2009-ben tervezett, gyönyörű, fehér falú lámpa, Vibia nagyszerű, minőségi, háromrétegű opálüvegből készült árnyalattal bír. A csatolt alumínium tökéletes fényt ad a lámpának. A négy halogénlámpa fénye kellemes, puha, ragyogó fényt bocsát ki. Szórakoztató dizájn, ami nagy hógolyókat és kiváló minőségű anyagokat idéz elő, így a szokatlan fényeszköz. Függetlenül attól, hogy egyénileg vagy csoportban van-e felszerelve, a lámpatest egyedülálló vonzereje minden helyiség számára.

Vibia Lights Vibia Lights