Ingyenes szállítás a 54545Ft-tól
Több mint 57 000 termék
{{ aa_name() }}

Tobias Grau Lights Tobias Grau Lights

1984-ben Tobias Grau önálló tervezőként dolgozott Hamburgban az irodák, irodák és kisvállalkozások belső kialakításával. A belső terek magukban foglalják a lámpák és a bútorok saját terveit is. 1987-ben vált a márka szemébe, amikor bemutatta a saját nevében létrehozott gyűjteményt. Ma Tobias Grau két fő termelési területtel rendelkezik: belső világítás és design világítás.

A kreativitás, a minőség, a stabilitás a Tobias Grau német világító- és kiegészítõ gyár termékeivel jellemezhetõ. Több mint 30 éves sikeres kreatív és ipari tevékenység az otthoni és ipari világítás, valamint a speciális kiegészítők piacán a német bútorok és lámpák a gyakorlatiasság, a szépség és a funkcionalitás modelljei Európában és a világban.

A házak, szállodák, bevásárlóközpontok és magánlakások megvilágítása LED süllyesztett világítást, valamint klasszikus csillárokat és lámpákat biztosít. Bronz és műanyag, réz és üveg, egyedi kínai porcelán nyersanyagok kreatív belső világítás létrehozására kifejező és szokatlan lámpák használatával.

Lógó lámpák Tobias Grau

Számos tervező számára a modern energiatakarékossági követelmények a kreatív felfedezés következő irányává váltak. A Tobias Grau német cég tervező lámpák sorozatát bocsátotta ki, amelyek munkája a LED-ek használatán alapul.

A Tobias Grau függesztett lámpa megjelenése vízcseppekkel jár. A test polírozott vagy csiszolt alumíniumból készült, a fény áthalad egy átlátszó lencsén a lámpa alján. A funkcionalitás és a folyamatos, stílusos kialakítás szempontjából a modell ideális lakó- és közterületek helyszíni megvilágítására. A lámpát a Loft, a modern, hi-tech stílusban díszített belső terekben lehet használni. Az Oparawa fehér meleg fényt ad a szobának hangulatosnak. Egy ilyen gyönyörű függő lámpa lenyűgözően nézhet ki a nappaliban, a konyhában, a hálószobában, valamint a szálloda kereskedelmi helyiségeiben, éttermében.

Tobias Grau mennyezeti lámpák

A csökkenő vízcseppek témáját számos Tobias Grau termékben használták, amelyek megvilágítják a teret egy csodálatos, mindenre kiterjedő fényben. Az eredeti mennyezeti lámpa olyan igazi vízcseppet szimulál, amit annyira lenyűgözhet a valós világban. Az egyes cseppek fényes külső héja gazdaságos LED-ek fényes kötegei alatt áll. A lámpa különböző célokra használható, beleértve az olvasást és a nappali fény cseréjét. A legújabb technológia kellemes, élénk fényt teremt. A leeső lámpatest lágy fehér LED-es fényt bocsát ki, a hossza 2 méterre állítható, a fényelem átmérője 8 cm.

Háttérképek Tobias Grau

A Tobias Grau kollekcióból készült fali lámpa alumíniumból készült. A fali tartó a fénykimenet beállításával elforgatható. A fali lámpát úgy tervezték, hogy a mennyezetre is felszerelhető legyen. Ez egy fényforrású lámpa, amely megvilágítja a belső teret. Egy 48 W-os G9 halogént használtunk. A fali lámpa tökéletesen megvilágítja és modernizálja a modernista, ipari és loft stílusú szobát.

A Tobias Grau fali lámpát rendkívüli izzólámpa jellemzi. Az alkalmazott hosszkorrekció lehetővé teszi annak opcionális használatát. A bájos kialakítású fali lámpa gömb alakú, krómozott vagy fekete fejjel lenyűgöz. A különböző színeket használó kábelekkel való kapcsolat a teljes eszközt növeli. A LED technológiának köszönhetően az alacsony energiafogyasztás miatt a fény erős, csillapítható és ragyogó.

Tobias Grau Lights Tobias Grau Lights