Ingyenes szállítás a 54545Ft-tól
Több mint 57 000 termék
{{ aa_name() }}

Lámpák és izzók SYLVANIA Lámpák és izzók SYLVANIA

A lengyel Sylvania cég, amely világítástechnikai termékeket gyárt, a modern élet minden területén megtalálható, amely innovatív megközelítést igényel a tervezés és az elegáns tervezés, a lámpák, az izzók és a Sylvania fénycsövek páratlan. Az olyan fogalmak, mint a tájtervezés, a parképítészet, az uszoda kialakítása viszonylag nemrég lépett hatályba. De már szilárd és fontos résük van benne. A Sylvania lámpák speciálisan kialakított, zárt lámpákban világítanak.

A cég, mint az első a versenytársak között, ilyen lámpákat használt a víz megvilágítására a medencékben, mesterséges tartályok aljára helyezve őket. A Sylvania lámpák kedvező alkalmazást jelentenek azoknak, akik saját üzletüket vagy kávézóikat megbízható és stílusos külső és belső világításforrásokkal szeretnék felszerelni. A Sylvania halogénlámpák a legjobb megoldás ezekre az alkalmazásokra.

Sylvania lámpák

Lámpa Sylvania 8W / T5 lámpa az akvárium számára az egészséges növénynövekedés érdekében . Ennek a fényforrásnak az előnyei: a magas kék és vörös sugárzás, amely elősegíti az egészséges növénynövekedést, erősíti az akváriumi növények és a halak természetes színét az akváriumban, elősegíti a növények fotoszintézisét és optimális fényt biztosít a növények és az akvárium számára. Az ilyen típusú lámpák célja: édesvízi akváriumok megvilágítása, mint a növények fővilágának fő vagy kiegészítő forrása. Az üvegházakban, virágüzletekben és raktárakban ajánlott

Sylvania lámpa 18W hústartóhoz. A Sylvania lámpa kifejezetten a hús természetes színének kiegészítésére készült. A hús és a húskészítmények megvilágítása optimális színben a kiállításon való kiváló minőségű bemutatáshoz. Valódi színek reprodukciója és nem befolyásolja a termékek természetes színeit. A 36W-os lámpát a gyümölcsök és zöldségek frissességének kiemelésére használják. A hideg szín a halak és a tenger gyümölcseinek bemutatására is szolgál.

Sylvania 8W G5 germicid lámpa 8 wattos. Sylvania fluoreszcens lámpa célja, hogy elpusztítsa mikroorganizmusok és baktériumok. Az ózon használata nélkül tervezték. Víz, levegő és felületek fertőtlenítésére szolgál kórházakban, irodákban, laboratóriumokban és szellőztetésben.

Sylvania izzók

Izzólámpa Sylvania E14 / E27. Dekoratív izzó, szokatlan alakja gyertya formájában. Tökéletes olyan nyílt eszközökhöz, amelyekben nagyon szépek. Ezekkel az izzókkal gyorsan kiválaszthatja a világítástechnikai rendszerben a szükséges hangsúlyokat. A miniatűr Sylvania izzók az E14 alaplappal, 15 W-os, háztartási készülékekben használatosak: sütők, páraelszívók, hűtőszekrények.

Sylvania halogén G4 lámpák. A kompakt, fényes G4 izzók 12-24 V-os feszültségre vannak tervezve. Szükséges dekoratív lámpák létrehozásához.

Sylvania LED GU10 izzók. Sylvania LED izzók fényes telített fénygel. Nem melegítik a helyiséget kültéri vagy beltéri világításra.

Sylvania fénycsövek

Sylvania T5 fénycsövek G5 alapral. Ezek a fénycsövek különböző teljesítményűek, a legnépszerűbbek: 40 watt. Különböző világítási területeken használatos. A 6 mm-es teljesítményű Sylvania F 6W / 765 G5 fénycső hosszú élettartamot biztosít. Alkalmas olyan helyiségek megvilágítására, mint: fürdőszoba, bútor, ablakok, járművek.

T8 fénycsövek G13 foglalattal. A legnépszerűbb fluoreszcens fénytípus színes lehet. Különböző iparágakban használatos. Sylvania a neonlámpák alternatívája. Ezt akkor használják, amikor dekoratív világításra és színhatásokra van szükség: színpadi világítás, kirakat világítás, karácsonyi világítás, diszkó, bárvilágítás stb.

Sylvania F36W / T8 fénycső 36 watt. A lámpa sugárzását a kék és a vörös színek dominálják, ami elősegíti a fotokémiai folyamatokat és felgyorsítja a növény növekedését. Hangsúlyozza a halak és az algák természetes színét az akváriumokban. A növényekben a fotoszintézis kedvező. Édesvízi akváriumokban, télikertekben, üvegházakban és kiállításokban használják.

Lámpák és izzók SYLVANIA Lámpák és izzók SYLVANIA