Ingyenes szállítás a 54545Ft-tól
Több mint 57 000 termék
{{ aa_name() }}

Studio Italia Design sconces Studio Italia Design sconces

Studio Italia Design - Velencei termékek

A Studio Italia Design a modern lámpatestek vezető tervezője és gyártója. Ez egy olasz cég, amely már több mint ötven éve létezik. Ilyen hosszú élettartammal hatalmas tudás és tapasztalat rejlik. A termékek világszerte több mint 90 országban érhetők el, aminek köszönhetően a Studio Italia Design vált a nemzetközi piac vitathatatlan vezetőjeként.

A vállalat nyitva áll a különböző fogyasztói igényekre. Ugyanakkor meghatározza az iparág trendjeit. A gyártó katalógusa tele van eredeti formatervezéssel, amely a minőség, a forma, a funkció és a legmodernebb technológia tökéletes kombinációja. A termékeket modern, mégis egyedi és időtlen design jellemzi. Mindazokra irányulnak, akik szeretik az egyéniség hangsúlyozását. A vevő, aki úgy dönt, hogy vásárol, a legmagasabb színvonalú és 100% -os presztízsű garanciát kap a "Made in Italy" címkével.

A Studio Italia Design mint világítás minden belső tér számára megengedett

A világítás nem lehet véletlen. Emiatt a vállalat különös hangsúlyt fektet a nemes anyagok használatára a gyártás során. Ezek közé tartozik az acél, a réz vagy az üveg. Mindazonáltal a felkínált termékek jellemzője nemcsak a kiváló minőség, hanem a tervezők merész és innovatív látomásai is. Mindez egy elegáns és hatékony világítási elemet jelent.

Studio Italia Design sconces - minőség és stílus

A Studio Italia Design sconces helyet teremt. Ők a szépség és a luxus kifejezése, ezért kiváló javaslatok azok számára, akik merész és eredeti megoldásokat értékelnek. A legigényesebb ügyfelek elvárásainak is megfelelnek. Érdemes megjegyezni, hogy nem hagyjuk fel ugyanezt a funkciót, mert az ilyen termékek majdnem minden szobában működnek. A hálószobába, a nappaliba, a konyhába vagy akár a fürdőszobába is bejuthatnak. Nekik köszönhetően meleg légkört teremthetünk, és az eredeti design is örömmel fogadja a látogatókat.