Ingyenes szállítás a 54545Ft-tól
Több mint 57 000 termék
{{ aa_name() }}

Spot Light lámpák Spot Light lámpák

A lengyel Spot Light cég húsz évvel ezelőtt kezdte meg tevékenységét, és abban az időben világszerte termelést szerzett. A fogyasztói elégedettség évek óta meghatározza a vállalat stratégiáját. A Spot Light világszerte a technikai fejlõdéssel, az ügyfelek ízlésének és vágyainak érzékelõ regisztrálásával és a rangos kiállításokon való folyamatos részvételével számos európai országban elnyerte presztízsét és nagy igényét termékeire. A Spot Light márkanév alatt gyártott csillárok, lámpák, lámpák, asztali lámpák, padlólámpák kiváló minőségű, tartós és különleges esztétikával rendelkeznek, és modern, energiatakarékos fényforrásokkal is rendelkeznek.

Spot Light lámpák

A Spot Light csillár kifinomult modellje a Buquet kollekcióhoz tartozik, és ideálisan alkalmas egy provence-i és klasszikus stílusban berendezett hálószoba és nappali mennyezetre való felszerelésére. A gyártó a 40 W-os alapú izzó használatát javasolja. A készülék fémből készült és függesztett mennyezetekhez használható. A termék fő színe fehér. Ez egy nagyon szép csillár, amely sok szép növényi elemet tartalmaz, a lámpa alja levelei vannak, ami nagyban növeli a dekoratív értéket. A fehér gyertyákat imitáló öt fényforrás a díszített vezetékekről lógó kristályokkal kombinálva biztosítja a készülék finomságát, kivitelezését és csillogását. A fényűző, modern csillárok nemcsak a pompáját, hanem varázsát és egyediségét is kitöltik.

Lógó lámpa Spot Light

A Spot Light függő lámpa egy nagyszerű modell, amely a Bali kollekcióhoz tartozik, és ideális a retro és rusztikus stílusban felszerelt konyhai és étkező mennyezetre. A lámpa egy izzóval rendelkezik, amelynek alapja E27 és teljesítménye 60 W. Az eszköz olyan anyagokból készült, mint az üveg és fém, és függesztett mennyezetekhez is használható. A szürke és króm színekben lógó lámpa nagyon érdekesnek tűnik, és a megfelelő magasságban felfüggeszti a belső eleganciát. A kúp alakú üvegkúp az alsó fényt adja, amely óvatosan terjed a szobában.

Spot Light asztali lámpa

A Spot Light asztali lámpa szokatlan modellje a Fino kollekcióhoz tartozik, és ideális egy modern és high-tech stílusban díszített szobában egy asztalra szereléshez. A világító elem beépítve van a tervbe, és nem igényel további izzók beszerzését. A lámpa műanyagból és fémből készült, szürke színű. Az ovális metolowa alap két állítható műanyag karral és egy LED-es fényforrással rendelkezik. Az állítható karok lehetővé teszik a fény helyzetének megváltoztatását. Az energiamegtakarító eszköz az irodában, az ifjúsági szobában és az irodában teljesíti funkcióit.

Spot Light lécek

A Spot Light csík a Jenny kollekcióhoz tartozik, ideálisan alkalmas a csarnokra, a hall-lobbyra, amely high-tech és modern stílusban díszített. Az E14 aljzattal és 9 W-os LED-diódákkal ellátott reflektorfény. A csík üvegből és fémből készül, fő krómszínű. A készülék 4 fényforrással rendelkezik, amelyek iránya szabadon beállítható. A lámpa felépítése két csíkon alapul, mindegyiken két reflektor van, amelyek tökéletesen megvilágítják a helyiség bizonyos területeit. Kis méretük ellenére erős fényáramuk van

A Spot Light csík egyedi modellje a Clear kollekcióhoz tartozik, és ideális a klasszikus, modern stílusban díszített szoba mennyezetre történő felszerelésére. A csík G9 bázisú, 28 W teljesítményű halogén lámpákkal van felszerelve. A készülék üvegből és fémből készült krómozott. A modell egy érdekes szerkezettel rendelkezik, amely egy fémcsíkra épül, 4 fényforrással, bájos, átlátszó golyókban. A világítás pontjellemzője lehetővé teszi a fény irányának önálló beállítását az Ön igényeinek megfelelően. A léc használható a konyhában, étkezőben, ifjúsági szobában és előszobában.