Ingyenes szállítás a 54545Ft-tól
Több mint 57 000 termék
{{ aa_name() }}

SLV fények

Az Észak-Rajna-Vesztfália Übach-Palenberg-i SLV- társasága több mint 30 éve alakult meg a világítási piacon. A termékek széles választéka egyedi világítási megoldásokat kínál lakó- és kültéri környezetben. Mint a teljes nagyfeszültségű vagy alacsony feszültségű világítási rendszerek az üzletek és vásárok építésére. Az SLV ügyfeleinek modern dizájnnal és innovatív technológiával, ésszerű áron kínál kínálatot.

SLV mennyezeti lámpák

A német gyártó SLV mennyezeti lámpája elégedett a minimalista kialakításával. Egy lapos hengeres testből áll, amelynek alját üveglap borítja. A fény az üvegen keresztül ragyog és finoman eloszlik a szobában. Minden szobában kellemes hangulatot teremt. A LED-lámpa is elhalványulhat, így a nagy fényforrás kívánt intenzitása könnyen beállítható. Az SLV mennyezeti lámpatestet egy könnyű textilanyaggal borítják, amely vonzó szerkezetű. Ennek eredményeként a lámpa a vintage stílusra utal.

Lógó lámpa SLV

Az SLV függő lámpa rendkívül modern. Kiváló minőségű részletekkel rendelkezik, mint például ezüst színű mennyezeti klip, textilkábel és fényes felület, mindegyik elegánsan kiegészíti az egészet. A beépített E27 aljzat a szükségletek alapján történő telepítést teszi lehetővé, például az energiatakarékos LED izzóknak köszönhetően. A közvetlen fényhatással rendelkező SLV függő lámpa tökéletesen illeszkedik mind a divatos, mind a klasszikus felszereltségi vonalakhoz, és jól néz ki a különböző nappali és közterületeken. Az egyetlen telepítés mellett hatékony kombinációk is vannak a kollektív lámpákkal.

SLV lámpák

A német SLV gyártója a lépcsőházak vagy egyedi helyiségek dekoratív és hatékony világításává vált. A konzolos, konzolos lámpatest kiváló minőségű fehér vakolatból és acélból készül. A fénykibocsátás merev le van irányítva, és közvetlenül sugárzás nélkül sugároz LED-es fényt. A csoportos fali lámpák kombinációja különösen elegánsnak tűnik, például a folyosón egymás mellett elrendezve, kissé eltolva a lépcsőházban vagy a lépcsőház korlátok területén. A beépített LED-ek tartósak és energiatakarékosak, így kellemes fényélményt, teljes kényelmet és optimális fényhatást biztosítanak.

A vékony és időtlen SLV fali lámpa kifinomult eleganciával rendelkezik. Az acél, textíliák és polisztirol teste diszkréten illeszkedik, de tökéletesen illeszkedik minden lakóterületre, és egy egyszerűsített kialakítással és finom színekkel rendelkezik. Két árnyalat, amelyek közül az egyik a felfelé és az egyikre irányul, a meleg fény harmonikus játékát nyújtják, és a jólét légkörét teremtik. Az integrált kapcsolók lehetővé teszik a felső és az alsó fény külön-külön történő átkapcsolását, így a fényt a kívánt fényhatásokkal kaphatja meg. Ennek eredményeként közvetlen és közvetett megvilágítást alkalmazhat, hogy bármilyen szobában elegáns stílusokat nyújtson.

SLV lámpatestek

Az SLV süllyesztett mennyezeti lámpatest egyszerű, de hatékony kialakítású, fonott kör alakú elemekkel. A kerek LED-modul a lámpatest közepén sugároz. Erősen kapcsolódik egy keskeny, fehér gyűrűhöz. Ezt a konstrukciót egy másik fehér alumínium gyűrű képezi, amely kissé szélesebb, és stílusosan bezárja a süllyesztett mennyezeti fényt. Míg a külső gyűrű a mennyezetre rögzítve van, a lámpafej közepén forgatható. A fényt közvetlenül a környezetbe bocsátják ki 30˚-os szögszöggel. A LED-modul a lámpatestbe van beépítve és nagyon hatékonyan működik. A mennyezeti lámpatest magas fokú IP 44 védettséggel rendelkezik , ami azt jelenti, hogy nedvességálló és sikeresen telepíthető a fürdőszobába.

A téglalap alakú SLV-nek köszönhetően kellemes környezetet hozhat létre. A modern, ezüstszürke színű, kiváló minőségű kerti világítás közvetett és közvetlen fényeloszlás kombinációja. A falba szerelés számos alkalmazást hoz létre. Ez a modell beépített LED-lámpákkal rendelkezik, amelyeket az energiahatékonyság és a hosszú élettartam jellemez. Napfényben a LED-ek fényesen és harmonikusan ragyognak, így a külső terület jól világít. A lámpaház alumíniumból készült, és már rendelkezik a szükséges LED-meghajtóval. A modell megfelel a magas szintű IP54 védelmi követelményeknek a kültéri lámpatestekhez.