Ingyenes szállítás a 54545Ft-tól
Több mint 57 000 termék
{{ aa_name() }}

Slamp fények Slamp fények

Az olasz cég 1994 óta gyárt világítástechnikai berendezéseket, és ma az egyik legeredményesebb dekoratív világítási márka. A Slamp sikere három tényezőre épül: a neves tervezőkkel való együttműködés, a termék egyedisége és a saját tulajdonú anyagok használata. További előnyöket jelent az innovatív anyagok (Opalflex, Cristalflex, Steelflex és Lentiflex) használata.

Opalflex szintetikus anyag, átlátszó üveg és tartós, műanyagként kifejlesztett és szabadalmaztatott a vállalat laboratóriumában. Ez egy nem mérgező, hőálló anyag, fényvisszaverő felülettel, amelyből a legtöbb Slamp- gyűjtemény származik. A Swarovski kristályok, a nikkelezett sárgaréz, az eloxált alumínium, a rozsdamentes acél és a tükörfényes polírozás is használhatók a Slamp lámpák gyártásához.

Lógó lámpák Slamp

Lámpa lógó lámpa, eredeti mintával, amely a fa gabonát utánozza. A lila fény egy szokatlan anyag, a Cristalflex, a Bayer Vivak által kifejlesztett és gyártott átlátszó anyag. Fényes és átlátszó, mint üveg, de könnyű és tartós, ami egy nagyon modern anyag, amely az eredeti Slamp lámpákat vizuálisan finom, könnyen összeszerelhető és modern megjelenésűvé teszi. A lámpa magassága 140 cm-ig állítható. A tervező Luca Mazza.

Lámpa függő lámpa tervezői mintával. A rézlámpák a polikarbonát fémezési eljárás során kapott szokatlan hőre lágyuló anyagból készülnek. E folyamat eredményeként egy innovatív anyag jelenik meg teljesen tükröződő tükörfelülettel. Ugyanakkor az anyag megtartja a rugalmasságot, amely a vállalat által használt összes anyag legfontosabb jellemzője. További, de nagyon kifinomult hatás a kristály medálok, amelyek a lámpa karjaiból esnek. A lámpa magassága 140 cm-ig állítható. A tervező: Nigel Coates. Az eszköz formája rendkívül lenyűgöző, és minden nappali és étkező díszítése lehet.

Lámpa mennyezeti lámpa

Az innovatív dizájnnal rendelkező slamp mennyezeti lámpa modern stílusnak felel meg. A narancssárga elemekkel ellátott fehér mennyezeti lámpa Opalflex nevű szokatlan anyagból készül, amely a technopolimer és az üvegkristályok kombinációja. Ez az anyag biztosítja az üveg átláthatóságát, miközben biztosítja a tartósságot és a sokoldalúságot. A lámpa üveg fénye és két fényforrása van. Fali lámpaként is használható. A tervező Adriano Rachele.

Lámpa álló lámpa

Slamp padló lámpa érdekes afrikai mintával. A lámpatestet a Cristalflex és az Opalflex nevű szokatlan anyagokból állítják elő. Az Opalflex egy exkluzív szabadalmaztatott anyag, amelyet technopolimerek és üvegszálak keverésével nyerünk. Ez az anyag biztosítja az üveg átlátszóságát, sőt erősen biztosítja a készüléket, így a felhasználó hosszú ideig élvezheti a hatékony megvilágítást és a dekoratív elemet. A Cristalflex egy technopolimer, a Bayer Vivak által kifejlesztett és gyártott átlátszó anyag. A többrétegű Slamp lámpa hosszúkás szerkezetű, növényi motívumokkal, afrikai törzsek bennszülöttjeivel és más érdekes mintákkal rendelkezik. A tervező Studio Job.

Sconces Slamp

Fali lámpa , eredeti kivitelben. A modern formájú átlátszó keret rendkívüli hőre lágyuló anyagból készül, amelyet egy speciális technológia, melynek felületét sokoldalúvá teszi. A 0,15 fokos rögzített szöggel rendelkező anyag két bevonatának modern alkalmazása azt eredményezi, hogy az anyag, mint a víz, megváltoztatja alakját és színét a különböző megfigyelési pontoktól. Az anyag alapja fényt továbbít, de ugyanakkor visszahúzza, növeli a fényforrás fényerejét, ezzel egyidejűleg megakadályozva a fényt és az opálos színárnyalatokat. A lámpa tervezője Manuel Wijffels.

Slamp fények Slamp fények