Ingyenes szállítás a 54545Ft-tól
Több mint 57 000 termék
{{ aa_name() }}

Siteco Lights Siteco Lights

Siteco lámpák

Ami a lámpák típusait illeti, a Siteco számos változatot kínál mind kültéri, mind beltéri világításhoz. Található itt plafonds, raszteres szerelvények, LED panelek, függesztett lámpatestek, hatszögletű lámpák, spotlámpák, világítótestek és sok más.

A Siteco lámpákban használt LED technológia garantálja a magas energiahatékonyságot és a hatékonyságot, miközben megőrzi a természetes fény színeit, és lehetővé teszi a színhőmérséklet kiválasztását az Ön igényeinek megfelelően. A LED lámpák munkaideje 25 000 és 50 000 óra között állítható be. Tartósságuk nem függ az indítások vagy a munkaciklusok számától. A tartóssággal kapcsolatos problémákat csak egy túl nagy teljesítményű tápegység okozhatja.

A hagyományos izzólámpákhoz képest a LED-es izzókban a villamos energia megtakarítása akár 80% -ot is elérhet, miközben megtartja az optimális CRI színvisszaadási indexet.


Siteco lámpatestek

A Siteco lámpatestek nagyrészt a városi világításra szántak. A Smart City programokban zárt rendszerben működő eszközök részeként használhatók. Ez lehetővé teszi, hogy beléphessen többek között a nyomon követési világításra, amely csökkenti a lámpák és a villamos energia fogyasztását, miközben lehetővé teszi a megfelelő fényszint elérését, ahol szükség van rá.

Az alapanyag, amelyből a Siteco szerelvények készülnek, poliészter, üvegszálas erősítéssel. Az alumíniumréteggel borított, állítható, feszített reflektor használata biztosítja a fénysugarak terjedésének egységességét. Nemcsak a fényáram minimális szóródását érjük el, hanem növeljük a nagy energiahatékonyságot biztosító hatékonyságot.

A városi világítás tervezésénél elengedhetetlen a gyártó által korábban megadott lámpatestek használata. A megbízhatóság és a hitelesség a siker kulcsa.

Siteco fényszórók

A Siteco fényszóróház öntött alumíniumból készült. A robusztus kialakítás ellenáll a kedvezőtlen időjárási viszonyoknak, különösen az esőnek és a nedvességnek. Különös figyelmet kell fordítani lámpáink jelölésére. Az IP54 és az IP65-67 szimbólumok por- és vízzáró fényszórók. Fontos szempont a mechanikai sérülések ellenálló edzett üveg is.

Az alumínium használata a Siteco termékekben számos színváltozatban termel. Az öntöttvas fényszórókkal ellentétben nem korrodálnak és sokkal könnyebbek.

Siteco Lights Siteco Lights