Ingyenes szállítás a 54545Ft-tól
Több mint 58 000 termék
{{ aa_name() }}

SHILO fények SHILO fények

Kínálunk lámpatesteket, amelyeket a lengyel és a külföldi piacon egyaránt virágzó Shilo márka gyárt. Javasoljuk, hogy ismerkedjen meg két kiterjedt világítótest-kollekcióval - a Shilo és a Dohar .

Mi jellemzi a Shilo lámpákat?

A Shilo márka kiemelkedik a modern és elegáns műszaki és dekoratív lámpatestek kialakításának köszönhetően. A Shilo kollekció átgondolt és sokféle szerelvénye lehetővé teszi a nyilvános és a privát helyiségek átfogó megvilágítását. A márka nagyon népszerű mind a funkcionális és érdekes világítást kereső magánszemélyek, mind a vállalatok és az építészek körében. Figyelembe véve őket, a márka háromdimenziós modelleket kínál a lámpatestekről. A Shilo lámpákat belsőépítészek tervezték. Legnagyobb előnyük a nagyon magas funkcionalitás és a kiváló minőségű anyagok, amelyekből a lámpatestek készülnek.

Shilo lámpák - átfogó megoldás az Ön belső teréhez

A márka kínálata különféle szerelvényeket tartalmaz - felületre szerelhető, süllyesztett, függesztett, rendszer-szerelvényeket és megnövelt IP-tömörségű szerelvényeket . Utóbbiak lehetőséget adnak a fürdőszobák és a nedves helyiségek megvilágítására. Ezenkívül az ajánlat olyan népszerű gyűjtősíneket és funkcionális fali lámpákat tartalmaz, amelyek felszerelhetők a falakra és a mennyezetre. A Shilo lámpatestek különféle fényforrásai, például halogén, LED, energiatakarékos és beépített LED fényforrások lehetővé teszik az igényeinek leginkább megfelelő lámpatest kiválasztását. A lámpatestek kiválasztását részletes műszaki információk és a lámpák leírása fogja megkönnyíteni.

SHILO fények SHILO fények