Ingyenes szállítás a 54545Ft-tól
Több mint 57 000 termék
{{ aa_name() }}

Philips izzók Philips izzók

A Philips márka kiváló minőségű fényforrásokat gyárt. Több mint 90 éve dolgozik a lengyel piacon, ami lehetővé tette, hogy a termékek kiváló minősége révén hírnevet szerezzen. Tevékenységében a Philips izzók gyártója a maximális energiahatékonyságra összpontosít, miközben csökkenti a költségeket és a fenntartható fejlődést.

A világítás széles választéka

A Philips lámpák mind belső, mind otthoni világításhoz, valamint autókhoz alkalmazzák. Kiváló minőségű, fényes, de hűvös LED-es lámpák sok támogatót szereztek, akik ezt a márkát választják. A Philips különböző típusú izzókat kínál az izzó formájának és a fogantyú típusának köszönhetően. A helyszíni megvilágításhoz, valamint a hagyományosabb hagyományos izzókhoz vagy az egyre népszerűbb LEDBulb-hez az izzókban a feszültség megfelelő méretét találjuk.

A Philips izzók jellemzői

A Philips izzók gyártója kínálatában széles termékválasztékkal rendelkezik, ezért mindenki megtalálhatja a legmegfelelőbb fényforrást. A LED-es izzók, amelyeknek hideg vagy meleg színe vagy változó fényereje, csak néhány a márka számos javaslatából. A Philips lámpák laboratóriumi vizsgálattal rendelkeznek, és megfelelnek a fotobiológiai biztonsági szabványoknak. Ez azt jelenti, hogy alkalmasak az emberi szemre és a bőrre. A LED izzók tökéletesen illeszkednek a különböző típusú szobákhoz, mint például a konyha, a hálószoba vagy a nappali. A világítás széles választéka lehetővé teszi, hogy kiválaszthassa azt, amely tökéletesen megfelel az Ön igényeinek.

Ökológia és energiahatékonyság

Érdemes választani egy LED izzót, mert nagyon ökológiai és energiatakarékos módja az otthonunk vagy kertünk megvilágítására. Ezt a fényt nagy megbízhatóság jellemzi, ami fokozott kényelmet biztosít. A spotlámpákhoz használt átlagos halogén izzó 35W energiaköltség. A LED-lámpa azonban csak 3,5 W-ot fogyaszt, hogy eloszlassa a fényenergiát, ami garantálja a magas energiahatékonyságot.