Ingyenes szállítás a 54545Ft-tól
Több mint 58 000 termék
{{ aa_name() }}

Penta Light Penta Light

A Penta Light egy olasz cég, amely Olaszországban és külföldön egyaránt megtalálható a világítási tervben. Mindenki által elismert, termékeinek minősége és az innovációs és anyagkombinációk folyamatos keresése még mindig új és innovatív lámpákat kínál. Bőr, PVC, üveg vagy fém alakítja ki ezeket a világítóeszközöket.

Függesztett lámpák Penta Light

A klasszikus csillár modern értelmezése. Az átlátszó üveg diffúzoron keresztül a króm szerkezetre visszaverődő fény villogása nagyon kellemes a szem hatására. A nagy méretű Penta Light függő lámpa otthoni és közterület megvilágítását biztosítja. Az innovatív design illeszkedik a klasszikus belsőépítészethez, és érdekes formát ölel fel, amely egyszerű megoldások ellenére lehetővé teszi dekoratív hatás elérését. Az átlátszó LED diódával végződő, enyhén ívelt karok kiváló asztali világítást biztosítanak az étkezőben vagy a nagyobb konyhában. A készülék rendkívüli varázsa miatt helyettesítheti a nappali vagy a hálószoba hagyományos csillárát.

A legújabb Penta kollekció egyik legfontosabb lámpája polírozott krómozott fémszerkezettel rendelkezik, amely bórszilikát üvegből készült, különböző kivitelű homokfúvott és külső diffúzorral rendelkezik. A Penta Light lámpa egy klasszikus formájú, fantasztikus történet. A diszkrét felépítés ellenére, amely nem lesz a belsejében a legfontosabb akcentus, figyelmet fordít a tervezés és kivitelezés finomságára. Egy gyönyörű, átlátszó arany vagy fehér üveggolyó, amely a középső karácsonyfa golyó alakját vizuálisan tükrözi, egy hosszú huzalra felfüggesztett hengeres lámpatestet tartalmaz. Ez egy eredeti projekt, amely sok felhasználó szívét nyeri meg, akik értékelik az űrlap finomságát és az eredeti ötletet. A függő lámpa szépen néz ki egy kis nappaliban, hálószobában, étkezőben és ifjúsági szobában.

Penta Light asztali lámpa

Fehér Penta Fényes asztali lámpa fémben, szatén nikkel bevonattal, szerkezete teljesen borított bőrrel. Kellemes és diszkrét lámpa, de értékes és lenyűgöző a bőr váratlan használata miatt. A LED-es fényforrás kellemes kényelmet biztosít. A lámpa modern és praktikus alakja tökéletesen megvilágítja az íróasztalt, így az olvasásra, írásra, rajzolásra koncentrálhat. A fényáram megfelelő koncentrációja nem feszíti meg a szemet, és hosszú és hatékony munkát tesz lehetővé. A lámpa optimális dőlésszöge minden korosztály számára alkalmas, továbbá vizuális formája nemcsak a felnőttek, hanem a fiatalok körében is sikeres.

Penta Light padló lámpa

Penta Világos padló lámpa, fekete fém alapanyaggal és szerkezettel, polírozott kivitelben vagy bőrrel borítva. A 360 ° -os beállítással ellátott padlólámpa dupla alsó és felső emisszióval LED-technológiában távvezérléssel történik. Különleges és szokatlan bőrszín különféle színekben, hogy illeszkedjen a folyosón lévő székhez vagy kanapéhoz. A lámpa szokatlan formája az otthoni készüléknek, a vonala vékony, de rugalmasan hajlítható egy hatékony fényforrással, amely lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy tevékenységeire összpontosítson. Ez a készülék a nappaliban fog működni, ahol egy kényelmes világításban olvashat egy könyvet, az ebédlőben pedig tökéletesen eloszlik az asztal fölötti fény.