Ingyenes szállítás a 54545Ft-tól
Több mint 57 000 termék
{{ aa_name() }}

OSRAM / Ledvance lámpák OSRAM / Ledvance lámpák

A német OSRAM cég világszerte nagyon ismert és népszerű világítási termékeket gyárt. A vállalat összes elektromos termékéhez hasonlóan nagyfokú megbízhatósággal, biztonsággal és kiváló minőséggel rendelkeznek. A cég évek óta régóta várt gyümölcse dolgozik a világítóberendezések értékesítésének piacán, most az OSRAM elektromos termékei világszerte ismertek és megbízhatóak.

OSRAM izzók

Opal izzó OSRAM CLASSIC A 40W, E27 fénytelen fluxus: 415 lm, kis fényforrással rendelkezik. Az OSRAM izzó különféle kompakt dekoratív keretekhez készült, elegáns körte alakú, matt izzóval. Beltéri használatra használják, csökkenti a fényvisszaverődést és kiegyenlíti az árnyékok kontrasztját. Kényelmes és kényelmes környezet kialakítására tervezték, beleértve a lakó- és nem lakóépületek, éttermek, szállodák, kiállítási csarnokok belső dekorációját.

Lámpa OSRAM CLASSIC A 40W, E27, átlátszó, fényárammal: 415 lm. Az izzó fényes, szép fényt bocsát ki, sok hőt ad, élettartama legalább 1000 óra. Ez egy univerzális fényforrás, széles körű alkalmazással lakó- és nem lakóhelyiségekben, beleértve az éttermek, szállodák, kiállítótermek, nagy irodák és üzletek belső terét.

OSRAM DECOR A GOLD 40W E27 izzó fényárammal: 400 lm. Egy különleges, körte alakú, arany kupola fedéllel ellátott, izzólámpát használnak a belső terek díszítésére, beleértve a lakóhelyiségeket, valamint az éttermekben, szállodákban, kiállítótermekben, nagy irodákban és üzletekben.

OSRAM fénycsövek

Fluoreszkáló fénycső OSRAM L 18W / 950 G13 COLOR PROOF 590 mm-es napfény. Fluoreszkáló lámpa Olyan esetekben használatos, ahol összehasonlítani és ellenőrizni kell a megvilágított tárgyak színét. Kis fényáramot bocsát ki, felhasználható például egy fogorvosi irodában, fotólaboratóriumban, nyomdában, galériában.

OSRAM NATURA T8 L 15 / W / 76 fénycső. A fénycső átlagos élettartama 20 000 óra. A speciálisan adaptált fényeloszlás teszi a termékeket frissnek és ízletesnek. A fénycsövek alkalmazási területei: pékségek, húsgyárak, húsáruk, szupermarketek. Ideális az élelmiszeripar számára.

Ledvance / OSRAM

A német Ledvance céget az OSRAM világítótársaság alapította, és jelenleg az MLS Co., LTD. A LEDVANCE egy teljesen új márka a világítástechnikai iparágban, a cég az OSRAM világítási cég leszármazottja, és 120 országban működik.

A következő termékek kapcsolódnak a LEDVANCE-hoz :

Nagykereskedelmi, kiskereskedelmi és lakossági ügyfelek számára

  • LED izzók
  • Lámpák - nagy intenzitású fénysugár, halogén, kompakt fénycső
  • Kész LED-es lámpák a LEDVANCE forgalmazására
  • Világításvezérlő rendszerek, LED modulok, vezérlők és előtétek értékesítése OSRAM számára

Magánfelhasználók számára.

  • LED izzók
  • Lámpák - nagy intenzitású fénysugár, halogén, kompakt fénycső
  • Termékek egy intelligens otthonhoz
  • Ledes világítás.