Ingyenes szállítás a 54545Ft-tól
Több mint 57 000 termék
{{ aa_name() }}

Nemo fények Nemo fények

Nemo lámpák - forradalom a lámpák között

A Nemo lámpák az utolsó divatkiáltás a designer lámpák között. Ezek a minimalista műveik rajongóik minden szélességi körben találhatók, bizonyítva, hogy az időtlenség mindig időben van. A padló, a fal és a függő lámpák közül választhat. Mind a hálószobában, mind az étkezőben vagy a nappaliban helyezhetők el - minden helyen a fali lámpák és a Nemo lámpák nemes pompája ragyog az unalomra, javítva a családtagok hangulatát. A Nemo lámpák felidézik a modern művészeti múzeumban összegyűlt művészeti alkotásokat - a generációkat összekötő objektumokat, a szépség múltját és jövőjét, az ifjúságot és a tapasztalatot kötve.

Vonalak Vízszintes lámpa

A vízszintes vonalak, a minimalista kivitelezés igazi bemutatása, a Nemo lámpák egyik legismertebb modellje. A Linespace Horizontal-t a hatékony és nagyon sokoldalú lineáris fényáram jellemzi, amely nemcsak a villanykörte csillogása, hanem a csodálatos kialakítás pompája is megvilágítja a környezetet. Az extrudált alumíniumból és az opál fehér polikarbonát diffúzorból készült test egy siker receptje, amelyet a világszínvonalú tervezők a NEMO számára fejlesztettek ki. A szürke, fehér vagy fekete kivitelben a szoba eleganciája van, amelyet csak kiállítási helyiségek számára tartanak fenn.

Asztali lámpa PANAMA MINI

PANAMA MINI, egy másik exkluzív ajánlat a NEMO lámpák sorozatából - ezúttal az Euga Design stúdióból - szerény, mégis tiszta és bájos szépségével. Ez egy remek javaslat a futurisztikus stílus kedvelőinek, de a keményen futó szerelmesek is találnak valamit maguknak. Miután megkapta a NEMO fali lámpákat, természetesen az asztalhoz jön. És ott a PANAMA MINI a legjobb. Az alumíniumból készült asztali lámpa polikarbonát diffúzorral és visszaverődésmentes bevonattal fehér vagy fekete színben kapható, tökéletesen kiegészítve az egyes belső kialakításokat. Az EUGA stúdió tervezői, amint elismerik, az új megoldások keresése érdekli. Az újdonságban nincsenek felülről lefelé szabott szabályok - mondják, majd hozzáadják -, de végtelen számú lehetőség a karizmatikus ötletekre .

BORNE BÉTON GRANDE betonlámpa

Ez a csodálatos és innovatív design minden kertben jól néz ki. A francia és indiai művészet kritikusainak 1952-ben létrehozott NEMO lámpa időtlen formája egyesíti az energiatakarékos LED-es lámpákat a betonban lévő univerzális kifejezéssel. A BORNE GRANDE CONCRETE kézzel készült, mindegyik egyedi és egyedi.

Nemo fények Nemo fények