Ingyenes szállítás a 54545Ft-tól
Több mint 58 000 termék
{{ aa_name() }}

Murano Due Lights Murano Due Lights

A megfelelően megválasztott lámpák az egyik legegyszerűbb és legvonzóbb módja annak, hogy a belső tér szépségét hangsúlyozzák.

Színezés fénygel

A fény formálja a körülöttünk lévő alakzatokat és formákat. Meghatározza a textúrát és a színt, erős hatást gyakorol a hangulatainkra is. A lámpa fénye nem csak megkönnyíti számunkra a belső térben való mozgást. Ez is a lakás díszítése, gyönyörű tárgyakat és részleteket hoz létre a sötétségből, megnyitja és bezárja a tereket, a belső tereket, és ezer módon lehetővé teszi számunkra, hogy élvezze az otthont.

Moody lámpák Murano Due ...

... milyen ritka lesz az otthoni varázslat építése. A modern gyártási technikákkal ötvözik a nemes kézművesség évszázados hagyományait a híres, Velence közelében lévő üveg lagúnából, Muranoból. Ma a velencei szigetek üvegfúvóival gyártott régi lámpák és csillárok műalkotások. És a régi mesterek kortárs diákjai ezt a hagyományt folytatják. Az új formatervezési mintákban még mindig első osztályú minőségi üveg (még kézzel fúvott), és a kitűnő formatervet az időtlen elegancia jellemzi.

Az eredeti Murano Due csillárok nemcsak hangulatosan megvilágítják házunkat. Ezek is gyönyörű tárgyak, amelyek a szemedet kedvelik, kifinomult formájúak. Az ilyen dekoratív lámpáknak köszönhetően született meg a meggyőződés, hogy a világítást felhasználhatjuk költői belső terem létrehozására. Ezek kiegészítik a ház dekorációját és új értéket szereznek ebben a kontextusban - a belső terek érdekes szobrászati tárgyává válnak. Ugyanolyan szépek, amikor égnek és eltűnnek.

Színes Murano Due fali lámpák ...

... lehetővé teszi, hogy pihenjen az esti órákban. Szeretnénk kikapcsolni a felső fényt, és csak a falat használjuk, amely a levegőt puha, visszaverődő fénygel tölti. A fali lámpák a legjobbak, ha párokban állítják össze őket, például az ablak vagy a kandalló mindkét oldalán, vagy akár a csoportokban is, akár a kanapén.

A Murano Due kedvezményezettjei lehetővé teszik számunkra, hogy a fali lámpák legváltozatosabb tervei közül válogassunk - a klasszikusan elegáns és a valóban modern, absztrakt formák között. Az ilyen világítás rendkívül jól illeszkedik a nappalihoz, de nem csak. A folyosókba és lépcsőkbe szerelve nagyobb biztonságérzetet biztosít. Ez is egy olyan elem, amely szépséget ad az étkezőnek, ahol további fényforrás lehet az asztalnál.

És végül tanácsot: amikor egy dekoratív lámpához megy a boltba, ne döntsön sietve, és mindig nézze meg, amikor ragyog. Ne válasszon tipikus, mintázott mintákat, de válasszon valami igazi eredetit. Még a legkényelmesebb, érdektelenebb szobában is van egy lámpa a formában, hogy megragadja a mágiát.